Inpaklijst voor een nachtje in een hotel

In februari ben ik onverwachts een nachtje met mijn vriend in hotel gaan slapen. Plots besloot ik dat dit wel leuk was, boekte ik een hotelkamer en we vertrokken voor een nachtje naar Den Haag. Uiteindelijk hebben we 2 dagen in Den Haag doorgebracht met een overnachting. Wie mij langer kent, weet dat ik overal lijstjes van maak en dit keer deel ik mijn inpaklijst voor als je een nachtje ergens anders slaapt.

Tijdens het inpakken, voor een vakantie of voor school, werk ik altijd met categorieën. Ik leg alles per categorie klaar en dat gaat allemaal in verschillende tassen of vakjes. Ik deel het dan ook per categorie met jullie.

Handtas

 • Portemonnee
 • Paspoort
 • Telefoon
 • Oplader
 • Oortjes
 • Kauwgom/pepermunt
 • Flesje drinken

Toiletartikelen

 • Tandenborstel en tandpasta
 • Deodorant
 • Parfum
 • Shampoo en conditioner
 • Douchegel
 • Haarspullen (borstel, elastiekjes, haarmousse)
 • Make-up en kwasten
 • Make-upreiniging en wattenschijfjes
 • Medicatie (en eventueel paracetamol)
 • Brillendoekjes
 • Zakdoekjes

Kleding

 • Pyjama
 • Ondergoed en sokken (dit zit bij mij ook altijd in een apart zakje in mijn tas)
 • Kleding voor de volgende dag
 • Extra outfit als je een avond weggaat
 • Eventueel extra schoenen als je andere activiteiten op het programma hebt
 • Eventueel sportkleding (nooit gedacht dat ik dit zou zeggen!)

Extra’s

 • Tijdschrift of boek

Dit was mijn inpaklijst voor een nachtje in een hotel. Mocht je bepaalde plannen hebben, bijvoorbeeld om te gaan zwemmen, dan moet je die spullen daarvoor natuurlijk ook meenemen en nog extra inpakken.

Neem jij ook zoveel mee als je een nachtje ergens anders slaapt?

1 Comment

 • Reply
  Jessica J.
  maart 21, 2018 at 11:02

  Goh, voor één nachtje neem ik eigenlijk erg weinig mee en mik ik gewoon wat spullen in m’n tas. Het is pas vanaf een weekendje dat ik echt begin in te pakken.

 • Leave a Reply