Kletspot met Kimberley

Als je een poosje aan tafel zit met een dezelfde persoon kan het soms moeilijker zijn om nog goede gespreksstof te hebben en een leuk en interessant gesprek te houden. Wijzelf hebben een kletspot op tafel staan en daarin zitten allerlei random vragen die je elkaar kunt stellen voor leuke gesprekken. Laat ik nou eens zulke random vragen gaan bespreken met Kimberley van Kimmetjekims

Als je totaal zonder slaap zou kunnen, wat zou jij dan doen in de nacht?
Kimberley: Dat zou ik zoo handig vinden. Ik heb soms echt het gevoel dat ik te weinig tijd heb namelijk. Ik zou dan meer tijd besteden aan bloggen, zodat ik overdag gewoon kan werken en afspreken met mijn vriendin/vriendinnen!
Suzanne: Ik denk eigenlijk precies hetzelfde. Als je geen nachtrust nodig hebt, kun je twee keer zoveel doen op een dag. Ik zit nu wel eens moeilijk te doen dat ik de hele dag op school zit en nog thuis moet studeren, nog moet sporten en ook nog graag blogposts wil schrijven. Dat studeren en blogposts schrijven, kan ik dan mooi in de nacht doen!

Wat lukt jouw nooit?
Kimberley: Weken lang gezond eten lukt mij nooit. Ik wil het zo graag, maar ik ben te dol op lekker eten. Ik vind het te gezellig om op het terras te zitten of om uit eten te gaan. Ik heb dus besloten dat ik maar niet volledig gezond ga eten, maar af en toe sport en toch elke dag goed eet en het ongezonde voor speciale momenten of het weekend bewaar.
Suzanne: Boos blijven op mijn vriend. Ik probeer het wel eens, als hij een scheet laat of in mijn ogen te laat naar bed gaat en binnen no time ben ik weer aan het lachen!

Wat als jouw printer geld kon printen?
Kimberley: Geld maakt misschien niet gelukkig, maar dan zou ik echt heel erg blij zijn. Dan zou ik namelijk een heel mooi huis kopen met alles er op en er aan wat ik zou willen. Ook lijkt het me dan fantastisch om direct mijn eigen onderneming te beginnen. Daarnaast zou ik ieeeedereen willen helpen die ik lief heb!
Suzanne: Dan komt er denk ik heel snel een huisje wat ik helemaal in onze stijl kan inrichten! Ook lijkt het me leuk om voor mezelf te beginnen en dat gaat op die manier heel gemakkelijk. Maar mijn studie maak ik natuurlijk ook af!

Wat is jouw meest onsmakelijke ervaring ooit?
Kimberley:Ik kan me per direct niet iets super ergs bedenken, maar ik heb wel eens wat grappige dingen meegemaakt. Vroeger gingen we altijd op vakantie in zo’n huisje, en dan gingen de hondjes mee. Toen was Jasmijntje, een van onze teckels, nogal ziek geworden. Dus ze had het hele huisje er onder gepoept (eigenlijk heel zielig). Maar toen ik ’s nachts naar de wc moest, stond ik met mijn blote voeten in de uitwerpselen van mijn kleine teckel. Ik vond het toen heel vies, maar ik kan er nu om lachen.
Suzanne: Er zijn heel veel onsmakelijke dingen die in mij op komen! Zo hebben we ooit aan het kerstdiner gezeten (of wanneer we sowieso samen met de familie waren) en waren wij als kleinkinderen oma een beetje aan het plagen en binnen no time deed zij haar kunstgebit uit. Daarna waren wij wel stil, haha! (Bron foto: Kimmetjekims)

Stel… van de dokter mag jij nooit geen lekker bakje koffie meer. Vind jij dat erg?
Kimberley: Mwa, niet echt denk ik. Ik vind koffie wel lekker af en toe, maar kan ook prima iets anders drinken.
Suzanne: Geen probleem! Ik drink nooit koffie, als ik geen thee meer zou mogen, zou het een ander verhaal zijn.

Als jouw geliefde criminele activiteiten uitvoert, waar ligt dan jouw grens?
Kimberley: Eigenlijk ben ik compleet tegen criminaliteit. Dus als ‘ie het al uitvoert, dan is hij voor mij al te ver gegaan. Ik houd daar echt niet van, dus, niet doen!
Suzanne: No way dat wij dan nog een relatie hebben. Ik zou er direct mee stoppen als ik daarachter kwam.

Meedoen aan de avond 4 daagse of een halve marathon lopen?
Kimberley: Aan de avond 4 daagse, dat vond ik vroeger ook altijd zo leuk! En.. dan krijg je de laatste avond toch altijd mooie bossen bloemen en heel veel snoep?
Suzanne: Geen van beide eigenlijk, maar anders de avond 4 daagse.

Heb jij ooit een bijnaam gehad?
Kimberley: Mijn blog heet ‘kimmetjekims’ en dat was vroeger wel mijn bijnaam, deze gaf mijn docent mij altijd. En wat zo leuk is, nu mijn blog zo heet noemen veel meer mensen mij Kimmetjekims. Maar anders is het gewoon Kim, Kimsie, of kimmie.
Suzanne: Eigenlijk altijd Suus. Kimberley en ik kennen elkaar nu al een aantal jaartjes en toen ik haar deze vragen toestuurde, mailde ze mij ook terug met ‘hee Suuuuus!’. Een standaard bijnaam ook wel voor iedereen die Suzanne heet!

Ga jij voor A merk of voor goedkoop?
Kimberley: Ligt eraan. Kleding wil ik liever altijd wat ‘duurder’ kopen, omdat ik soms best wel waarde hecht aan bepaalde merken en deze vind ik dan gewoon écht mooi. Maar ik kan ook prima accessoires shoppen bij de Primark of bij een andere lowbudget winkelketen. Ik houd dus van van alles wat!
Suzanne: Hangt af van hetgeen wat ik koop. Boodschappen doen we bijvoorbeeld bij de Lidl en de Jumbo en of het nu Jumbo eigen merk is of een potje van Hak, het maakt mij niet zoveel uit. Het is wel per product verschillend hoor! Qua kleding merk ik wel dat ik meer voor kwaliteit ga dan voor kwantiteit, maar als een low budget item er goed uit ziet en goed bevalt, waarom niet?! Zo heb ik een concealer van Catrice en die vind ik heerlijk! Het hoeft voor mij echt geen peperdure concealer te zijn als ik deze ook heel prettig vind werken. (Bron foto: Kimmetjekims)

Je loopt tegen een vechtpartij aan, Wat doe je?
Kimberley: Ligt totaal aan de situatie. Ik ben natuurlijk wel een vrouw, als een groep mannen een vechtpartij hebben, kan ik niet zoveel.
Suzanne: Ik denk dat ik toch wel van een afstandje blijf kijken en het in de gaten kan houden en eventueel hulp in kan schakelen, maar er mee gaan bemoeien en diegene uit elkaar proberen te trekken, nah.. Of het moeten kinderen zijn, dan kan ik me er wel mee gaan bemoeien.

Wat lijkt jou de meest vreselijke baan?
Kimberley: Een overledenen verzorger zou ik echt nooit willen zijn. Alle, maar dan ook echt alle respect voor de mensen die dit wel doen, maar dit lijkt me echt verschrikkelijk. Je doet iets voor mensen, dat is mooi; maar ik zou het gewoon echt niet kunnen. Daar ben ik veel te ‘bang’ voor.
Suzanne: Op een vuilniswagen werken, lijkt me echt niets! Ik heb het altijd koud en om dan de hele dag, in weer en wind achter zo’n wagen aan te moeten rennen met afval van andere mensen. Liever niet!

Wat is jouw beste sportieve prestatie ooit?
Kimberley: Pfoe, sportief ben ik niet enorm eigenlijk. Ik beweeg wel genoeg, maar zou soms willen dat ik aan wat meer sporten deed. Maar vroeger heb ik wel mooie prijzen behaald met ponyrijden, telt dat ook mee?
Suzanne: Ik ben nu bijvoorbeeld al twee maanden 2 keer in de week aan het sporten! Vind ik heel erg sportief van mezelf!

Wees eerlijk… Wat was jouw domste uitspraak ooit?
Kimberley: Eerlijk..? Ik heb er vast behoorlijk veel gehad, maar kan echt niet mijn domste bedenken. Zit er echt al een hele tijd over na te denken, maar ik kom er niet op. Als ik het ooit weet, zou ik hem melden.
Suzanne: Ik heb er echt veel! Ik begin er nu zelfs weer om te lachen. Ik dacht dat ik altijd heel goed was met gezegden, maar dat valt vies tegen! Hier maak ik namelijk altijd fouten mee, de laatste fout die ik maakte was; ‘Dat moet je met een klontje boter nemen’. Ik zei het zo serieus en ik was er op dat moment ook helemaal van overtuigd dat ik het goed zei, maar het is natuurlijk met een korreltje zout!

Geloof jij in het lot?
Kimberley: Nee daar geloof ik niet in. Alles loopt zoals het loopt en dat is niet van te voren bepaald.
Suzanne: Ik denk wel ooit dat er dingen gebeuren om een reden.

Geen wc in huis of geen douche of bad in huis?
Kimberley: Dit is voor mij toch wel een moeilijke vraag. Een wc heb je echt nodig, maar hier zou je eventueel ook iets anders voor kunnen gebruiken, zo’n potje bijvoorbeeld, die je ook op de camping hebt. Niet een heel fijn idee, maar ik kan ook echt niet zonder douche. Die is dan toch nog iets belangrijker om lekker schoon te blijven.
Suzanne: Dan maar geen bad of douche! Ik kan me ook wassen met een washandje en mijn hoofd onder de kraan houden om mijn haren te wassen en een wc heb je toch wel echt nodig. Ik ga toch niet gemakkelijk op een potje zitten.

1 Comment

  • Reply
    Kletspot met Lauryn - Suzanne Elisa
    april 6, 2018 at 06:00

    […] keer was het met Kimberly, mocht je die nog gemist hebben, kun je de vragenlijst met Kimberly hier vinden en wie zal er de volgende keer zijn?! Heb jij nog leuke tips wat betreft leuke bloggers (of […]

  • Leave a Reply