Mijn prachtige Ted Baker clutch

Ik heb van verschillende merken tassen. Mooie crossbody tassen van verschillende merken, mooie handtassen die altijd goed zijn en verschillende tassen waar ik mijn laptop in kwijt kan voor school en stage. Zo gebruik ik de afgelopen maand weer heel graag mijn tas van Ted Baker voor mijn laptop en staat deze clutch van Ted Baker al te wachten op mij voor de lente. 

Ik ben zelf al jaren gek op de tassen van Ted Baker, maar heb er heel lang geen gehad. Vorig jaar zomer kocht ik een eindelijk een tas voor school van (je raadt het al) Ted Baker.  Een zwarte shopper met een roze strik op de voorkant. Een vriendin van mij wees mij erop dat dit een ideale tas was waar ook je laptop in past. Ik kocht hem en ik kon mijn draai er niet helemaal in vinden. Tot een paar weken terug ik hem weer helemaal ontdekte en sindsdien draag ik hem weer continu, dag in dag uit naar school, stage en zelfs in mijn vrije tijd! Dit was mijn eerste aankoop en nu …

En nu hangt deze clutch al een tijdje aan mijn kapstok te wachten tot het lente begint te worden en ik hem kan dragen! Ik heb verschillende tassen, maar vaak zit er toch wel een donker detail in. Zo heb ik een witte crossbody tas met donkerblauwe strepen en een olijfgroene crossbody tas, maar zo’n hele lichte kleur heb ik nog niet en dat vind ik wel super mooi! Ik draag daarnaast ook vaak roze en lichte tinten in de lente en zomer en daarom is dit een perfecte tas om te gaan combineren!

De clutch is van Ted Baker en is dus helemaal in het roze! Daarnaast heeft hij een strik op de voorkant met een rosegoud detail. Het rosegouden komt ook terug in het hengsel.

Ik vind hem echt super mooi en ik kan niet wachten tot ik hem kan gaan dragen! Ik vind hem nu nog echt te licht voor bij mijn donkere winterkleren, maar dadelijk kan het waarschijnlijk snel genoeg. Dan is het weer witte broeken en roze tops en dan gaat ie vol op mee met mijn uitstapjes!

De clutch van Ted Baker ontving ik via Brandfield en is verkrijgbaar voor €90,00 onder de naam Stacyy Light Pink Crossbody Tas.

Wat vind jij van deze lichtroze clutch?

 

2 Comments

 • Reply
  Lotje
  maart 13, 2018 at 19:56

  Ah wat is ie leuk! Ik ben er helemaal verliefd op!

 • Reply
  Lesley van de Langkruis
  april 6, 2018 at 20:20

  Wat een leuk tasje!! Ik ben helemaal weg van Ted Baker.

 • Leave a Reply