Room Makeover | Deel 4 – Het eindresultaat!

Eindelijk is ‘ie daar dan! Het eindresultaat van de room make-over! Ik heb er zo naar uit gekeken om dit met jullie te delen en ik ben er ook een hele tijd mee bezig geweest om het te krijgen zoals het nu is. Alle accessoires, alles kleine dingen en alles klopt nu en is nu af en klaar om gedeeld te worden. Kijk je mee naar hoe mijn kamer is geworden? 


Het eerste item dat op mijn deurmat viel, was deze kapstok. Ik had al direct een idee van de kapstok; ik wist waar hij kwam te hangen en welke items er aan kwamen te hangen. Uiteindelijk vind ik het resultaat van de kapstok tegen de blauwe muur! Over de blauwe muur komt nog een blogpost online, want dat verdient een aparte blogpost, maar de verf is in ieder geval van OnlineVerf. De kapstok is van Deens (echt een onwijs leuke webshop met allemaal meubels en interieuraccessoires). Het is de kapstok Kees met zwart en witte haken. De haken kun je gemakkelijk verplaatsen door de gaten die er in de kapstok zitten. Ik ben echt heel blij met deze kapstok.

De kapstok is een balk, waardoor je er ook van alles op kunt zetten. Ik heb het zelf gedecoreerd met een klein vaasje en waxinelichthoudertje wat ik heb gekregen van een vriendin, leuke lampjes, een kaart van SKUR met een super lieve tekst en een roze houten hartje. Daarnaast heb ik er mijn nieuwe roze vest aangehangen en mijn Furla tasje! Ook hangt er mijn sjaal die ik de laatste tijd heel graag draag, nog een tasje die ik graag draag en mijn muts.

 

Mijn boekenkast is niet heel veel veranderd, maar wel is de tas waar mijn Furla tas in zat, bovenop de kast gekomen!

Voorheen had ik een roze stoffen zak waar mijn sjaals in zaten, maar ik vond dit totaal niet handig en het zag er ook niet super mooi uit. De stoffen zak is nu weg en nu staat er een mand waar mijn sjaals in zitten. Hierin liggen ze nu netjes opgevouwen. Daarnaast vond ik het super leuk om ook mijn nieuwe schoenen in mijn slaapkamer terug te laten komen, want hoe  leuk zijn ze! De mand is van Wants&Needs en de schoenen zijn van Tamaris (als ik het goed heb).

En dan mijn bureau, dit is echt mijn favoriete plekje en ik zal je zometeen vertellen waarom. Het bureau en de rekje/plankje boven mijn bureau zijn niets veranderd, maar het ziet er wel heel anders uit met de donkerblauwe muur. Daarnaast staan er wat leuke waxinelichthoudertjes en een geurkaars van Etos. Mijn nepplantje is ook weer terug en natuurlijk verse bloemen!

En dit is waarom ik mijn bureau zo’n fijn plekje vind! Ik heb namelijk een nieuwe stoel waar ik heel veel tijd in doorbreng! Het is een heerlijke stoel en hij is van LiL en hij is lichtblauw, waardoor hij heel goed matcht met de donkerblauwe muur en de andere pastelaccessoires. In de stoel heb ik een kleedje van de Primark en ik heb een kussentje gemaakt van de stof die ik heb gekregen via Motiflow. Het is de stof genaamd Foshizzle van designer PetitKonijn en hij staat super leuk in deze stoel.

De plantjes boven mijn bureau zijn niet veel veranderd, hier hangt mijn geboortekaartje en staat een leuk potje en waxinelichthoudertje. Boven mijn bureau hangt wel iets nieuws en dat is mijn nieuwe lamp! We hebben zelf al een soortgelijke lamp in huis hangen en ik heb die altijd al heel gaaf gevonden. Nu heb ik dus ook zo’n lamp in mijn eigen kamer. We hebben er wel een kabel aan moeten maken, zodat hij daar kon hangen en ook daadwerkelijk aan kon. De lamp is van Online Interieurshop en hij is zo leuk!

Nog steeds dezelfde kledingkast, maar iets meer een rommeltje van binnen dan voor de room make-over. Het wordt tijd dat hij weer eens onder hangen genomen wordt en er plaatst wordt gemaakt voor de lente kleding! Voor mijn kledingkast heb ik dit leuke krukje staan met wit en spijkerstof. Deze past ook heel goed in de kamer. Ik heb thuis al gezegd dat dit ook een prachtig krukje is om in de babykamer te zetten als het zover is (dit duurt nog even hoor, wees maar niet bang!). Het krukje is van Wants&Needs.

Mijn kasten van Ikea staan er nog steeds en hier is van alles in de accessoires veranderd. Ik heb een aantal leuke waxinelichthoudertjes, een geurkaars van Etos en een vaasje neergezet. De waxinelichthoudertjes heb ik gekregen in de decembermaand en het vaasje heb ik uit de woonkamer gejat (hihi!). Daarnaast is het rekje van mijn bureau verplaatst naar boven mijn make-up kast en heb ik daar wat leuke kaartjes en accessoires aan gehangen. Een van de kaartjes is van SKUR en de ander heb ik bij de Xenos gekocht een hele tijd terug. Op mijn kast staat mijn spiegel van de Ikea, een wekker en mijn lampje waarvan de lampenkap geschilderd is in dezelfde kleur als de donkere muur.

De andere muren lijken op elke foto anders en dat is ook in elk licht anders. Het ene moment lijkt het meer grijs, maar het is eigenlijk heel zacht blauw/groen. Ik heb de hele kamer eigenlijk in pasteltinten en donkerblauw gehouden en dat resultaat is heel leuk geworden. Rondom mijn bed is ook niet veel veranderd. De letters aan de muur zijn ook in dezelfde blauwe kleur geverfd en het houten hart hangt er nog steeds. Het liefst neem ik dit hart ook mee als ik uit huis ga.

Het witte dekbed met de stippen en het witte linnen plaid zijn van Online Interieurshop en passen echt super leuk erbij. Het dekbed heeft echt zo’n heerlijke, krakend gevoel alsof je in een hele luxe hotelsuite slaapt, maar dan in je eigen huis! Het achterste blauwe kussen is van de Action, het voorste blauwe kussen is van de Hema, het hartjes kussen is van Primark en de stof van de gestipte kussen komt van Motiflow en heet Dots van de designer Meganmcnulty.

En dan is dit het uiteindelijke resultaat van de room make-over! Er zullen dus nog meer blogposts online komen, waaronder een blogpost over de blauwe muur. En stiekem begint het alweer te kriebelen tot ik opnieuw aan de slag kan met dit soort projecten. Voorlopig ga ik de kamer in ieder geval niet meer veranderen, maar wie weet wat er nog allemaal op mijn pad komt!

Wat vind jij van de roommake-over?

2 Comments

 • Reply
  Merel
  maart 11, 2018 at 20:36

  Wat is het leuk geworden! Wat een gave stoel!

 • Reply
  Lieke
  maart 11, 2018 at 20:40

  Mooie kamer! Leuk dat blauwe zo tegen die wand.

 • Leave a Reply