Get shaped met Oenobiol | Deel 2

In 2017 ben ik begonnen met het testen van de supplementen van Oenobiol, hierbij waren het supplementen die invloed hadden op mijn haar, huid en nagels en zorgde voor een mooie bruine teint en bescherming tegen de zon. Alles over deze supplementen kun je lezen in deze en deze blogpost. Daarnaast heeft Oenobiol ook supplementen onder de naam Oenobiol Silhouette. Deze supplementen helpen je bij het verliezen van gewicht, geven je meer energie en zorgen ervoor dat je minder trekt hebt in tussendoortjes. Tijd om mijn ervaringen met deze supplementen te delen.

Oenobiol komt oorspronkelijk uit Parijs. De Parijse dames (en heren) zijn wat dat betreft veel gemakkelijker met het slikken van supplementen die bijvoorbeeld de huid er beter uit laten zien, wij als Nederlanders zijn daar nog iets voorzichtiger mee. Langzaam begint daar meer verandering in te komen en durven wij dit ook steeds meer. Oenobiol is nu ook sinds een tijdje in Nederland en komt met beauty supplementen met uitgebalanceerde combinaties. Er zijn vijf verschillende lijnen binnen Oenobiol, namelijk de beauty support lijn, hair support lijn, skin support lijn, skin support sun lijn en de lijn waar ik het vandaag over ga hebben; de silhouette lijn. Elke lijn bestaat uit een aantal verschillende producten.

Beauty support bestaat uit twee verschillende supplementen. Beauty support zorgt voor een mooie, stralende huid, haar en nagels en daarnaast bestaat er binnen deze lijn ook supplementen voor mensen boven de 45, deze ondersteunt bij de eerste zichtbare tekenen van huidveroudering.

De hair support lijn bestaat ook uit twee soorten supplementen. Het eerste supplement heet Oenobiol Paris Veerkracht en zorgt voor mooi en glanzend haar en daarnaast heb je Oenobiol Paris Volume en deze zorgt voor mooi, sterk en vol haar.

Dan heb je de skin support lijn deze bestaat uit verschillende supplementen die stuk voor stuk zorgen voor een stralende huid voor bepaalde huidtypes. Zo heb je voor de ietsjes oudere huid, voor de jonge huid, voor gevoelige huid en op momenten van stress. Voor elke huid is er iets anders nodig en dat vind je terug in deze supplementen.

Van de skin support sun lijn heeft drie verschillende supplementen. Oenobiol Paris Autobronze Teint zorgt voor een zongebruinde teint, Oenobiol Paris Sensitive Skin supplementen bereidde de huid voor op de zon en daarnaast heb je Oenobiol Paris Age Protect die doet vrijwel hetzelfde als Sensitive Skin Sun Support, maar dan voor de oudere huid.

Dan heb je de silhouette lijn en deze heeft alles te maken met het ondersteunen van afvallen. Deze lijn bestaat uit supplementen en tabletten en dit wekt toch ook wel mijn aandacht moet ik zeggen. Aller eerst Oenobiol Paris Boost, dit zorgt ervoor dat jij 400 kcal extra verbrand per dag. Oenobiol Paris Capteur 3-in-1 zorgt ervoor dat vet meer wordt geabsorbeerd. Oenobiol Paris Support Energie zorgt ervoor dat je meer energie hebt en Oenobiol Paris Verminder Tussendoortjes zorgt ervoor dat je drang naar tussendoortjes wordt weggenomen en tussendoortjes niet meer lekker zijn. Oenobiol Paris Boost komt vandaag uitgebreid aan bod en daarnaast had je mijn ervaringen met Oenobiol Paris Verminder Tussendoortjes al kunnen lezen in deel 1. Heb je deze nog niet gelezen, dan kun je hem hier terugvinden.

Bij alle supplementen geldt dat het zowel wetenschap is als voeding, verzorging en beweging. Als jij de huid niet goed verzorgt door het niet elke avond (en het liefst ook elke ochtend) te reinigen dan kan een supplement ook niet optimaal helpen bij het creëren van een stralende huid. Doe er dus zelf alles al aan om je huid te verzorgen, te bewegen (om calorieën te verbranden) en bescherm jezelf altijd goed tegen de zon met andere producten en gebruik dit als extra support voor dat extra beetje van binnenuit. Daarnaast is het wel zo dat je niet direct resultaat merkt na een supplement of tablet. Je moet een product langere tijd gebruiken voordat je er resultaat van merkt en dit is hetzelfde bij het aanpassen van je voeding, levensstijl of medicijnen. Je lichaam heeft even tijd nodig om er aan te kunnen wennen.

Oenobiol Paris Silhouette Boost -4ookcal

Oenobiol Paris Silhouette Boost -400kcal zorgt ervoor dat je energieverbruik omhoog gaat, waardoor je maar liefst 400 kcal extra verbrand. Ideaal als je net dat beetje meer nodig hebt tijdens het afvallen! Het energieverbruik gaat omhoog door het wakame extract. Doordat het lichaam meer energie verbruikt, verbrand je op een natuurlijke manier meer vet. Je dient het supplement drie keer per dag een halfuur voor de maaltijd in te nemen met een glas water.

De supplementen nemen gemakkelijk in en zijn ook een maatje kleiner als de supplementen die ik gewend ben. Het is echt hap, slik, weg met deze supplementen. Ik vind het alleen lastig om te zeggen of het ook daadwerkelijk resultaat heeft gehad. Ik hou mijn gewicht nooit zo bij en daarnaast ben ik ook gaan sporten de afgelopen weken. Ik ben in ieder geval niet aangekomen, dat is een ding wat zeker is!

Zou je meer informatie willen over de verschillende supplementen, kijk dan zeker even op de website van Oenobiol voor meer informatie en een productoverzicht.

Wat vind jij van dit soort supplementen?

No Comments

Leave a Reply