Mijn Old Skool Vans

Als ik in de winkels kijk, zie ik daar de meest mooie schoenen staan, helemaal in mijn straatje. De zachtere tinten, de open schoenen, ik ben er weg van! Zelf heb ik een poos terug al een heel mooi paar sneakers gekocht (hier later deze maand meer over) en als grote verrassing kreeg ik dit roze paar opgestuurd. De Old Skool leren Vans in oudroze! Vandaag laat ik ze aan je zien en vertel ik waarom ik ze zo leuk vind. Ik ben altijd al gek geweest op de lente, ongestoord veel lieve tinten dragen, zoals zachtroze! Ik heb altijd een liefde gehad voor roze en die liefde is nog steeds blijven hangen. Daarom past dit paar schoenen ook zo goed bij mij. Ze zijn roze, maar niet super overdreven. De ideale schoen voor onder een lichte jeans of een witte broek!

Ik vind het zelf ideaal dat deze schoenen van leer zijn. Ik heb zelf echt stevige schoenen nodig en leer zit toch altijd wat prettiger om je voet dan een lossere stof. Daarnaast is de schoen ook heel fijn afgewerkt, waardoor het ideaal te combineren valt. De enige twee tinten die naar voren komen is oudroze en wit in de details.

Daarnaast zijn het echt Vans, zoals iedereen ze kent. Ik heb ze zelf nooit gehad, maar nu dan eindelijk en ik moet zeggen dat het hele fijne schoenen zijn. Stiekem heb ik ze al aan gehad om door het huis te wandelen, maar om ze nu al mee naar buiten te nemen, vind ik nog een beetje sonde. Nog eventjes wachten tot de lente en dan kan ik ze fijn aan!

De UA Old Skool DX Tumble Leather mahogany rose zijn verkrijgbaar voor €85,00.

4 Comments

 • Reply
  Kim
  maart 2, 2018 at 08:19

  Love it! Ben gek op roze en vans zijn ook echt top! Zelf wilde ik de roze suède vans, maar ze zijn bijna continu uitverkocht geweest..

 • Reply
  Roos | Soitsrose
  maart 3, 2018 at 20:02

  Dit kleurtje is ook gewoon heel erg leuk!

 • Reply
  Marielle
  maart 4, 2018 at 14:50

  Wat een geweldige kleur hebben ze!

 • Reply
  Blogauto
  maart 16, 2018 at 19:02

  Thank you! It’s from MRP.com

 • Leave a Reply