Mijn maandplanning voor maart

Het voelt een beetje gek om nu deze blogpost te schrijven! Ik ben de afgelopen maand zoveel bezig geweest met de blog en heb ontzettend leuke blogposts geschreven en dan komt deze. Niet dat ik deze niet leuk vind, begrijp me niet verkeerd, dit vind ik wederom een leuke blogpost en er is al heel wat creativiteit aan vooraf gegaan, maar dit zal wel de laatste blogpost zijn van de maand februari en dat betekent het einde van Focus Februari van dit jaar. En die sluiten we in stijl af met de voorbereidingen van de nieuwe maand en die begin ik met het maken van een maandplanning.

Februari

Aan het begin van de maand deelde ik mijn maandplanning van februari. Deze zag er toen nog totaal anders uit, want vanaf dat moment ben ik ook begonnen met de bullet journal, waar nu mijn maandplanningen in komen te staan. Als ik nu terug kijk naar mijn maandplanning, ben ik ook niet heel tevreden, ik heb namelijk zo weinig ook echt kunnen doen van wat daar geschreven stond! Iedere dag een blogpost online is me gelukt en in het begin, voor Valentijn, kwamen er zelfs ooit twee blogposts online! Het kijken voor een vakantie is niet gelukt, al heb ik er wel over nagedacht, tevens het lezen van twee boeken en het regelen van een stage voor volgend leerjaar is niet gelukt. Ik ben er wel allemaal mee bezig geweest, maar nog niet alles is afgerond. Wel ben ik weer een heel stuk verder met mijn stageopdrachten, maar door de vakantie die er ook nog tussen viel en mijn stagebegeleider die ziek is, is het me niet gelukt om alles af te ronden, maar dat was ook nog niet noodzakelijk! Een weekje weg werd uiteindelijk een onverwachts weekendje weg en ik heb gelukkig toch nog wat uurtjes langer in mijn bed mogen liggen en dat was ook echt nodig. Heb je mijn maandplanning van februari nog niet gelezen? Dan kun je hem hier terugvinden.

Maart

Voor maart heb ik deze leuke planning gemaakt en ik vind hem er super leuk uit zien met dat roze en grijze en dat leuke konijntje! Maart vind ik altijd een heerlijke maand, dit komt onder andere omdat ik jarig ben en omdat de lente dan begint en ik hou echt van de lente! Aankomende maand staat er nog niet ontzettend veel op de planning en de dingen die er op staan, zijn vrijwel allemaal leuk. Zo ga ik een aantal leuke dingen doen met vriendinnen, hebben we een fotoshoot met het gezin en mijn vriend en de vriendin van mijn broertje, ben ik jarig!! en ga ik vooral verder met wat ik normaal ook doe.

Aankomende maand wil ik ook weer twee boeken lezen en hoewel me dat afgelopen maand niet is gelukt, denk ik dat het nu wel moet gaan lukken! Ook wil ik stageopdracht 3 en 4 afronden en met stageopdracht 3 ben ik al een heel eind, dus dat moet wel gaan lukken en ook stageopdracht 4 komt helemaal goed. Als die opdrachten af zijn, dan valt er al een hoop werk van mijn schouders af!

Daarnaast is mijn doel voor aankomende maand om op tijd te beginnen met studeren en mezelf voor te bereiden op het tentamen en mijn opdrachten voor school op tijd af te ronden. Niet omdat dit me eerder niet gelukt is, maar omdat ik mezelf een reminder wil zetten.

En dan is dit hetgeen waar ik aankomende maand mee aan de slag ga! Lijkt het jullie leuk om vaker dit soort maandplanningen en terugblikken te zien?

2 Comments

 • Reply
  Jessica J.
  februari 28, 2018 at 10:52

  Mooie vooruitzichten! Dat konijntje is inderdaad ontzettend cute. Ik wou dat ik het geduld had voor bullet journaling, haha.

 • Reply
  Danielle
  februari 28, 2018 at 13:43

  Dat ziet er mooi uit zeg ! Leuke vooruitzichten voor de nieuwe maand!

 • Leave a Reply