Terugblik op Focus Februari

Morgen komt de laatste blogpost online van Focus Februari en dan zit het er alweer op! Afgelopen maand is er namelijk elke dag een blogpost online gekomen in het teken van focus, rust vinden en productiviteit. Tijd om even terug te blikken naar afgelopen maand.

Toen ik op de helft van Focus Februari was, heb ik een korte update geschreven over hoe het beviel en waar ik allemaal tegenaan liep. Mocht je die update nog niet gelezen hebben, dan kun je hem hier vinden. Terwijl ik die update aan het schrijven was, heb ik hulp ingeschakeld voor Focus Februari, want blijkbaar kon ik het toch niet helemaal alleen af. Hierbij heb ik de afgelopen 1,5 week hulp gehad en dat heeft me gered! Deze hulp heeft achter de schermen plaatsgevonden en heeft ervoor gezorgd dat alle artikelen die ik in mijn hoofd had, toch op tijd online zijn gekomen.

Afgelopen 1,5 had ik het namelijk erg druk, veel afspraken staan, veel dingen die er voor school moesten gebeuren en toch wou ik ook elke keer goede content aanleveren. Dit is iets waar ik echt rekening mee ga houden volgend jaar met Focus Februari, want je leest het goed; volgend jaar komt er wederom Focus Februari. Over de precieze invulling heb ik nog wat opties openstaan. Komt er elke dag weer een blogpost online of om de dag? Laat ook zeker weten hoe jij het precies voor ogen ziet, want ook aan jullie adviezen kan ik iets hebben!

Daarnaast is er de afgelopen maand ook buiten de blog zoveel gaande en leek het me verstandig om nu een weekje rust te nemen op de blog. Er is genoeg content verschenen die je kunt lezen en aankomende vrijdag komt er ook nog een blogpost online en de volgende blogpost is pas de vrijdag daarop. Hierdoor kan ik eventjes rust nemen en een week focussen op school, stage en mezelf en daarna weer verdergaan met hele leuke content. Daarna zal ik het oude schema weer gaan oppakken en komt er elke dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag een blogpost online.

Daarnaast wil ik jullie allemaal erg bedanken voor het lezen van alle blogposts, het sturen van lieve berichtjes en mailtjes en het komen met ideeën. Ik vond het echt heel leuk om de afgelopen maand zo veel te kunnen schrijven over onderwerpen die ik heel leuk vind. Daarnaast kun je nog steeds mee doen met de winactie die hier staat en maak je nog steeds kans op de plan pakket.

Mocht je het nog niet hebben laten weten, ik ben erg benieuwd wat jij van Focus Februari vond en wat je nog allemaal meer had willen lezen! Laat het zeker achter in de comments.

No Comments

Leave a Reply