Mijn afgelopen week in agenda, planner en bullet journal

Elke week hou ik een agenda, een planner bij en schrijf ik van alles op in mijn notitieboekjes. Begin februari ben ik ook begonnen met een bullet journal en daar maak ik leuke lijstjes in en schrijf ik dagboek stukjes. Het leek me leuk om eens te laten zien hoe mijn agenda, planner en bullet journal eruit ziet na een week. Wat gebeurt er allemaal, wordt het een kliederboel en welke pagina’s van mijn bullet journal heb ik weer gevuld? Vandaag laat ik het je allemaal zien.

Mijn agenda

Ik vertelde je al eens hoe ik mijn agenda in deel. Toch ben ik hier een beetje in aan het veranderen en deze week ben ik hem zelfs een beetje vergeten. Ik heb er dingen ingeschreven, maar heb hem er niet zo goed bijgehouden elke keer. Dit kwam omdat er veel op het laatste moment veranderde en ik uiteindelijk meer tijd thuis had om te besteden aan schoolopdrachten en de site. Hierdoor zou ik veel moeten gaan strepen en ik leefde afgelopen week een beetje van moment tot moment. De agenda is nog gevuld met plaatjes die ik er een tijdje terug in had geplakt. Ik had toen een happy vibe met plaatjes, maar daar ben ik nu ondertussen mee gestopt en mijn creativiteit kan ik nu kwijt in mijn bullet journal.

Mijn planner

Afgelopen week had ik zin om mijn Mascha Planner weer eens te gebruiken. Op dit moment wissel ik de Mascha Planner en de Productivity Planner (lees hier de review) met elkaar af. In de Productivity Planner kan ik niet heel veel kwijt en afgelopen week was echt een chaos in mijn hoofd. Die chaos werd helaas niet minder, doordat er nog allemaal dingen op het laatste moment veranderde. Mijn planner is opgebouwd in een hoop to do’s, op woensdag heb ik de boodschappen gedaan voor ons avondeten en daarnaast heb ik onderaan de afspraken staan die ik had die dag. Dit veranderde ook en dus is er een hoop gestreept en verplaatst. Ook schrijf ik altijd op wat ik die week daarna voor taken heb per dag, zodat ik dat die week daarna gemakkelijk kan inplannen.

Mijn bullet journal

Daarnaast hou ik sindskort een bullet journal bij. Dit gebruik ik niet als plansysteem, maar als een dagboek. Ik probeer er elke week iets in te doen, maar dit lukt niet altijd. Deze week maakte ik een een pagina over mijn verrassingtripje met mijn vriend naar Den Haag. Ik had daar onverwachts een hotel geboekt waar hij niets over wist en alles hoe ik het had geregeld en wat we hebben gedaan uiteindelijk in Den Haag heb ik vermeld op deze pagina. Hier en daar wat leuke plaatjes en een stempel en dat is de pagina!

En dan was dit mijn week in agenda, planner en mijn bullet journal! Het leek me leuk om dit eens te delen. Ik merk wel dat het gedurende de week steeds slordiger wordt en er steeds meer gestreept en gedaan wordt, terwijl ik in het begin heel netjes, geordend aan de slag ga.

Hoe zag jouw afgelopen week eruit?

2 Comments

 • Reply
  Bente
  februari 26, 2018 at 11:50

  Ik heb altijd moeite om mijn bullet journal (die ik sinds een paar weken heb) uberhaupt bij te houden. Ik werk 5 dagen in de week en mijn werk agenda hou ik gewoon bij in outlook, maar kan me voorstellen dat ik, als ik met verlof ga, er wel lekker veel tijd voor heb ­čÖé

  Mijn week was top, ik kan echt enorm genieten van dit fijne winter weer (hoewel het wel HEEL erg koud is ;))

  • Reply
   Suzanne Elisa
   februari 27, 2018 at 10:31

   Ik merk inderdaad ook dat ik er niet altijd tijdvoor hem. Daarom houd ik hem ook meer bij als een dagboekje en boekje voor leuke lijstjes en creativiteit. Wat fijn dat je week zo goed was!

  Leave a Reply