Een weekplanning maken met een sticker deskplanner + winactie!

Inmiddels komt het eind van Focus Februari langzaam in zicht. Als we terugdenken aan deze maand, is vooral het woord ‘plannen’ vaak genoemd in mijn artikelen. Natuurlijk heb ik na al die tijd zelf mijn manier om mijn dagen en weken in te plannen gevonden, maar toch is er altijd ruimte om andere dingen te proberen. Een tijdje geleden ontving ik een pakketje van Studio Stationery met daarin een grote sticker deskplanner. Het gebruik van stickertjes bij het maken van een planning had ik nog nooit eerder gedaan, dus was ik erg benieuwd of dit me zou gaan bevallen. Ben je al een beetje benieuwd naar hoe deze planner me is bevallen (en naar de leuke verrassing voor één van jullie)? Lees dan verder!

In tegenstelling tot normale deskplanners, is er aan deze deskplanner een set met ruim 2000 stickertjes toegevoegd. Volgens Studio Stationery passen alle stickertjes precies in de aangegeven cirkeltjes en tussen de lijntjes. Zelf vind ik het het fijnst om deze deskplanner te gebruiken als enkel en alleen een weekplanner. Er is erg veel schrijfruimte dus je zou hem eventueel ook gedeeltelijk als dagplanner kunnen gebruiken, maar persoonlijk heeft dat niet mijn voorkeur.

Het leuke vind ik dat er echt onwijs veel verschillende stickertjes in de set zitten; van stickertjes die vergaderingen, verjaardagen en afspraken aangeven tot aan stickertjes met ‘what to eat’ en ‘what the weather will be’ erop. Super tof! De keuze is reuze en dat is echt heel fijn, vooral als je erg op structuur gericht bent. Als je stickertjes op zijn kan je ze altijd los bij bestellen via de site van Studio Stationery. Als je je voorraad stickertjes dus een beetje in de gaten houdt, loop je nooit tegen het probleem aan dat je geen stickers meer hebt tijdens het plannen.

In het artikel ‘Een planning maken in vier stappen’ legde ik precies uit hoe ik doorgaans een planning maak en welke stappen daarbij komen kijken. Ik heb geprobeerd om een weekplanning te maken aan de hand van deze deskplanner en ik moet zeggen dat het me best goed is bevallen. Eerst noteer ik altijd mijn belangrijkste taken zoals school en werk, die ik met de stickertjes kan aangeven met bijvoorbeeld ‘appointment’. Op dagen dat ik veel tijd heb om aan mijn blog te werken, is het fijn om van te voren al rekening te houden met het weer in verband met de foto’s. Als ik aan het begin van de week kijk wat voor weer het wordt en dit noteer bij ‘what the weather will be’ kan ik dit al aan het begin van de week meenemen in mijn planning.

Naast deze sticker deskplanner heeft Studio Stationery onwijs veel andere leuke artikelen rondom plannen en studeren. Houd jij dus veel van plannen en begint jouw hartje sneller te kloppen door deze planner sticker deskplanner? Dan heb ik een hele leuke verrassing voor één van jullie! In samenwerking met Studio Stationery mag ik namelijk één sticker deskplanner set ter waarde van €17,95 weggeven. Maar wat moet je doen om kans te maken?

1. Volg @suzanne_elisa en @studiostationery op Instagram;
2. Laat een reactie achter onder deze blogpost dat je mee doet.

Je hebt tot 8 maart de tijd om mee te doen aan deze winactie en om dus kans te maken op deze toffe weekplanner! Laat een geldig emailadres achter bij de reacties, zodat ik gemakkelijk contact met je op kan nemen als je de gelukkige bent geworden.

Ondanks dat ik altijd best wel standvast was als het op plannen aankwam, vind ik het erg leuk dat ik door middel van deze sticker deskplanner de kans heb gekregen om een beetje af te wijken van mijn standaard planmethode. Het gebruik van de stickertjes is me erg bevallen en was tot mijn verbazing erg overzichtelijk.

Lijkt het jou fijn om stickers te gebruiken met plannen?

6 Comments

 • Reply
  Nina Peters
  februari 23, 2018 at 15:02

  Ik doe mee

 • Reply
  Anne-Wil Kraan
  februari 23, 2018 at 16:09

  Wat een leuke winactie, dit lijkt me heel erg handig voor stage volgende periode
  ik doe zeker mee

  • Reply
   Suzanne Elisa
   februari 27, 2018 at 10:32

   Met stages moet je inderdaad goed kunnen plannen, ideaal dan zo’n desk planner.

 • Reply
  Merel
  februari 23, 2018 at 23:18

  Wat leuk! Ik doe mee

 • Reply
  Anita H.
  februari 27, 2018 at 01:14

  Ik doe mee.

 • Leave a Reply