Cadeautjes voor structuurjunkies

Voor sportliefhebbers, voor creabea’s, voor theeleuten, maar ook voor structuurjunkies heb je bepaalde cadeautjes. Ken je een echte structuurjunkie, dan kan hij/zij zich wellicht vinden in een van deze cadeaus. Misschien nog leuk als Valentijnscadeautje (het hoeft namelijk niet altijd met hartjes en chocolade te maken te hebben) of voor een verjaardag of ander moment. Ik geef je in ieder geval wat tips en voorbeelden van cadeautjes.

Wellicht kan die structuurjunkie die jij kent geen genoeg krijgen van notitieboekjes. Je hebt er zoveel. In verschillende kleuren en maten (en prijzen). Zo heb je prachtige boekjes van Moleskine, maar ze hebben nu ook hele leuke varianten bij de Action en Hema doet het ook altijd goed! Daarnaast kun je ook een bullet journal cadeau geven. Dit is iets anders dan een notitieboek, maar ook dit kun je helemaal vol schrijven met jouw ideeën. (Bron afbeelding)

Bij notitieboekjes kun je natuurlijk ook pennen gebruiken. Er zijn verschillende soorten pennen die je kunt gebruiken, basic pennen, maar ook speciale pennen voor handlettering. Daarnaast zijn er ook prachtige markers, bijvoorbeeld Stabilo pastelkleurige markers. Deze staan ook nog op mijn wishlist. (Bron afbeelding)

Ook zijn er een heleboel boeken rondom plannen, productiviteit en structuur. Een aantal voorbeelden zijn Getting things done, Nooit meer te druk, Een werkweek van 4 uur of Miracle Morning – 6 gewoontes om je leven succesvoller te maken voor 8 uur ‘s morgens. Ik hou zelf heel erg van lezen en deze boeken staan dus ook nog bij mij op mijn lijstje. (Bron afbeelding)

Ook kan een planner cadeau doen heel leuk zijn. Veel structuurjunkies willen allerlei manieren uitproberen, je kunt hierbij denken aan de Productivity Planner (je kunt hier de review lezen), de Passion Planner, de Purpuz Planner of de Happiness Planner.

Dit cadeau heb ik zelf nog nooit eerder gehad of gekregen, maar het is ook eens leuk om een iemand een app cadeau te doen voor een bepaalde periode met de App Store Gift Card. Er zijn namelijk een heleboel apps die geweldig zijn voor structuurjunkies die je eventueel cadeau zou kunnen doen. Het is weer eens wat anders!

Verschillende leuke cadeautjes om cadeau te doen aan een structuurjunkie met Valentijn of een ander moment.

Ben jij ook fan van dit soort cadeautjes?

No Comments

Leave a Reply