Favoriete Online Exclusive Items van Esprit

Esprit is een winkel waar ik regelmatig binnen loop als ik in de stad ben. Mijn moeder kocht er voor zichzelf altijd items en ook ik heb er al jaren items van in mijn kast liggen. Laatst kwam ik erachter dat Esprit ook online items verkoopt, die niet in de winkels te bemachtigen zijn. Dit wist ik helemaal niet! Vandaag show ik mijn favoriete Online Exclusive items van Esprit.

Sweatshirt van katoen met pailletjes

Allereerst deze lichtgrijze trui. Ik vind hem heel erg mooi en dit had net zo goed een trui van Tommy Hilfiger kunnen zijn door de kleuren. Deze kleuren gaan we het komende seizoen ook heel veel terugzien en ik vind het heel leuk samen. De trui is lichtgrijs met een baan wit, rood en blauw met pailletjes op de borst. De mouwen zijn oversized, wat voor nu heel erg lekker is en bij de pols zit een elastiek, waardoor hij wel mooi aansluit en op zijn plek blijft zitten. De trui is daarnaast vanaf maat XS tot XXL verkrijgbaar voor €49,99.

Boxy Sweatshirt van katoenmix

Ook dit is een onwijs leuke trui. Ditmaal een zwarte trui, nooit gedacht dat ik dit leuk zou vinden, maar het komt voornamelijk door de tekst. Ik vind sweaters met een trui eigenlijk best leuk! Op deze zwarte trui staat een Franse tekst in witte letters. Ook deze trui is wat oversized, maar sluit weer mooi aan bij de polsen. De trui is daarnaast vanaf maat XS tot XXL verkrijgbaar voor €39,99.

Cropped chino met polka dots

Ik heb zelf al meerdere pantalons en de meeste zijn in een kleur. Ik heb een pantalon met een printje erop, maar het lijkt me ook heel gaaf om een pantalon met stippen te hebben. Dit is een zwarte pantalon met witte stippen en hij is echt heel leuk! Door de twee basic kleuren kun je hem gemakkelijk combineren met een leuke trui of blouse en wordt het niet te heftig. De pantalon is verkrijgbaar in maat 32 tot 44 voor €59,99.

Chiffon jurk met stippen en smokeffecten

Het laatste item is ook een item met stippen, maar dan een jurk. De jurk bestaat uit een zwarte onderjurk en een doorzichtige bovenjurk met stippen. Daarnaast heeft hij een ronde hals en de jurk is tot net over de knieën. De jurk is verkrijgbaar vanaf maat XS tot XXL voor €69,99.

Daarnaast hebben ze ook prachtige lingeriesetjes bij Esprit die ook alleen online verkrijgbaar zijn. Ik ga hier eens vaker kijken, want zo kom je toch nog eens andere items tegen die je niet in de winkel tegen het lijf loopt. Alle items die alleen online verkrijgbaar zijn, kun je vinden via deze link naar de Online Exclusive pagina van Esprit.

Wist jij van het bestaan van deze items af?

1 Comment

  • Reply
    Rosanne
    februari 7, 2018 at 17:37

    Ik vind het eerste sweatshirt heel leuk!

  • Leave a Reply