Valentijn Gift Guide

Ondanks Focus Februari op mijn blog van deze maand, kan ik het niet laten om ook nog iets met Valentijn te doen. Ik zit altijd bomvol ideeën voor blogposts en deze maand komt er al elke dag een blogpost online rondom Focus, maar vandaag focussen we ook even op iets anders. Valentijnsdag komt er namelijk aan en daarom leek het mij verstandig om een Gift Guide op te stellen voor Valentijnsdag (maar daarnaast kan het ook inspiratie zijn voor andere momenten waarvoor je nog opzoek bent naar een cadeautje). Vandaag dus een Gift Guide voor hem en haar! 

De laatste jaren vind ik het belangrijk om goede cadeautjes te geven en ook kwalitatief goede spullen voor mezelf aan te schaffen. Hierbij geld voor mij ook dat kwaliteit boven kwantiteit gaat en wil ik liever iets meer geld uit geven aan een kledingstuk of een sieraad, dan dat ik het na een aantal maanden kan weggooien omdat het versleten is. Dit wil trouwens niet zeggen dat ik alleen designer items hebt, totaal niet! Kwalitatief mooie spullen en dat geef ik dan ook graag weg voor cadeautjes. Alle items uit deze Gift Guide zijn afkomstig van Brandfield. Brandfield vind ik persoonlijk een hele fijne webshop voor sieraden, portemonnee’s, tassen en horloges. Ze hebben heel veel verschillende (bekende) merken en verschillende prijsklassen en dat maak het ook zo leuk om daar cadeautjes te shoppen. Daarnaast is er ook hele snelle service, voor 23:30 uur besteld, is morgen al in huis.

Voor de vrouw kom je qua cadeautjes snel op een sieraad, een horloge of een tas. Ikzelf vind dit prachtige cadeaus op te krijgen, maar daarnaast ook een heel persoonlijk cadeau om te geven. Hierin kan je het zelf zo duur maken als je zelf wilt en ook daar zit je bij Brandfield goed. Zo kwam ik voor de vrouw verschillende prachtige horloges tegen! Ik kon voor de blogpost heel moeilijk kiezen, maar ik heb twee prachtige horloges gevonden. De eerste horloge is van OOZOO en ik vind het een prachtig merk en heb hier zelf ook een horloge van gehad. De horloge heeft een donkerblauw leren bandje en een zilveren uurwerk en ik vind hem echt prachtig. In tegenstelling tot de horloge van OOZOO, die trouwens €39,95 kost, is de horloge van Daniel Wellington een horloge uit het hogere segment. De horloge van Daniel Wellington heeft een bruin leren bandje en een zilveren uurwerk en kost €119,00. Beide prachtige horloges!

Een tas is ook een prachtig cadeau en daar is denk ik ook iedere vrouw blij mee! Ik heb zelf verschillende tassen en merk dat de duurdere, luxere tassen een stuk langer meegaan dan de rest en er ook mooi uit blijven zien. Ik heb zelf nog geen tas van Valentino, maar ik vind ze echt prachtig! Dit is de Divina Sa Clutch van Valentino en het is een donkerblauw handtas met zilveren details.

Daarnaast kunnen sieraden niet ontbreken in de Valentijn Gift Guide voor de vrouw! Allereerst een zilveren armband van Josh. Een hele mooie armband geschikt voor alle gelegenheden. Hetzelfde geldt voor de armband van Swarovski. De armband van Swarovski is goudkleurig met donkere details en het voordeel van deze armband is, is dat hij verstelbaar is. Heeft jouw Valentijn hele dunne polsen, dan kun je hem gemakkelijk verstellen.

 Voor de mannen vind ik horloges ook heel erg mooi en ook hier kun je kiezen uit verschillende merken en prijsklassen. Zo heeft OOZOO ook mooie horloges voor de man en dit exemplaar van OOZOO is volledig zwart, wat veel mannen denk ik heel mooi vinden. De horloge van Kane is meer vintage met een bruine leren band en is ook ietsjes duurder. Met de horloges kun je heel veel kanten op en kun je het precies maken naar de stijl van jouw Valentijn en naar de prijsklassen die jij wilt.

Daarnaast kun je mannen ook een sieraad geven en hiervoor vind ik de sieraden van Josh heel erg geschikt. Dit zijn namelijk vrij basic, leren sieraden die altijd goed zijn. Dit is de Josh Vintage Black armband en geschikt voor elke gelegenheid en ook goed te combineren met bijvoorbeeld het horloge.

Een cadeau waar iedere man iets aan heeft, is een portemonnee. Sommige mannen dragen namelijk geen sieraden en geen horloge, maar portemonnees hebben ze allemaal nodig en Valentijn is dan ook de gelegenheid om hier iets meer mee uit te pakken. Hierin heb je ook verschillende prijsklassen, verschillende merken en allemaal mooi leer. Bijvoorbeeld de zwart leren portemonnee van Calvin Klein voor €59,90, de leren zwarte portemonnee van Burkely voor €29,95 of de mini wallet / pasjeshouder in zwart leer van Secrid voor €54,95.

Dit is mijn Valentijn Gift Guide voor 2018 met allemaal prachtige items voor hem en voor haar. Daarnaast is er nog meer keuze en kun je het helemaal uitzoeken naar jouw wensen en de wens van jouw Valentijn. Wat doe jij met Valentijn?

No Comments

Leave a Reply