Samen met D-reizen naar de stad van de liefde

Valentijn, hoe kan je het beter vieren dan met jouw geliefde in de stad van de liefde, Parijs! D-reizen organiseert daarom een busuitje met jou en jouw grote liefde naar Parijs als leuke en unieke Valentijnsactie! Benieuwd wat dit precies inhoud en hoe je hier kans op kan maken, lees dan snel verder! 

Ik ben zelf twee keer in Parijs geweest en ik kan je vertellen dat het daar niet bij zal blijven. Ik vind Parijs echt een magische stad en je moet er zeker eens geweest zijn en met je grote liefde is het alleen maar een stuk leuker, romantischer en knusser in de stad van de liefde.

De gelukkige winnaars vertrekken vrijdagochtend 23 februari met de Lovebus van De Jong Intra Vakanties naar Parijs, de stad van de liefde. Op zaterdag staan een stadsrondrit, boottocht en optioneel een lichttour in de avond op het programma. Zondag brengen de lovebirds een bezoek aan de bekende vlooienmarkt Montparnasse en vervolgens vertrekken ze weer richting Utrecht.

Hoe maak je kans?

Om kans te maken op deze leuke trip van D-reizen naar Parijs met je geliefde, ga je naar deze site en geef je hier aan met wie jij wel een BUSschuitje zou willen eten een waarom. Voor de 10 meest romantische, grappige, ontroerende of spraakmakende inzendingen heeft D-reizen twee plekjes gereserveerd in de lovebus naar Parijs. Je kunt mee doen met deze actie vanaf vandaag (vrijdag 2 februari 2018) tot zondag 11 februari 2018 en de winnaars worden op Valentijnsdag bekendgemaakt en krijgen een persoonlijk bericht.

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie romantische inzendingen en wie weet hoor ik nog wel terug van jullie hoe het in Parijs was met jullie grote liefde! Ga jij mee doen met de Valentijnsactie van D-reizen?

2 Comments

 • Reply
  Monica
  februari 2, 2018 at 19:33

  Wat gaaf! Ik doe mee. Ben bijna 12 jaar geleden met mijn vriend naar parijs geweest dus het lijkt mij erg leuk om nog eens samen terug te gaan.

 • Reply
  Jessica J.
  februari 6, 2018 at 11:22

  Toffe wedstrijd! Ik doe mee, al wonen wij wel in België… We shall see. 🙂

 • Leave a Reply