Monthly Report #2

Elke maand kom ik zulke leuke dingen tegen rondom plannen, productiviteit en tijdmanagement. Ik vind dit ontzettend interessant en probeer elke keer nieuwe methodes uit om dit weer met jullie te delen en eventueel te gebruiken voor mijn studie en stage. In mijn Month Report deel ik elke maand alles rondom deze thema’s wat ik de afgelopen tijd tegen ben gekomen en misschien kom ik zelf ook nieuwe methodes tegen die ik wil gaan testen! 

Leuke blogposts

Ik kwam afgelopen maand twee leuke blogposts tegen over twee verschillende planners, twee planmethodes die ik zelf ook onwijs interessant vond. De eerste blogpost is van Simone Vissers van SimoneVissers.com en gaat over de Happiness Planner. Dit is een hele persoonlijke agenda/planner, waarbij je elke maand kijkt naar je doelen en geluk staat in deze planner heel erg centraal. Lees hier het volledige artikel van Simone Vissers. (Bron afbeelding)

De tweede blogpost is geschreven door Dagmar van ByDagmarValerie.nl en gaat over de Purpuz Planner. Hierin gaat het ook heel erg om doelen en om dingen die jouw gelukkig maken en daarnaast heb je weekoverzichten waarin je to do lijstjes kunt maken, taken kunt inplannen, maar waar ook jouw doelen centraal staan. Lees hier het volledige artikel van Dagmar. (Bron afbeelding)

De organizing agenda 2018

Daarnaast kwam ik afgelopen maand deze agenda tegen op Bol.com en dit kan voor veel mensen ook ideaal zijn. Het is namelijk een alles in een agenda. De agenda is ontworpen door Zamarra Kok en bevat fijne overzichten om een goede balans te vinden tussen werk en privé. In deze agenda houd  je ook je doelen voor ogen en daarnaast heb je genoeg schrijfruimte voor hersenspinsels. De agenda bestaat uit:

• Een jaarplanner
• Bucketlist en ‘tijd voor een ander’ pagina
• Planners voor jaar, maand, budget, huishouden, onderhoudsklussen, verjaardagen, cadeautjes, (uit)leen, vakantie en kerst
• Voor zzp’ers dagelijkse uren-, onkosten- en kilometerregistratie
• Vier gekleurde herinenringsstickers
• Inspirerende artikelen met tips over opruimen, innerlijke rust, brandpreventie en duurzame mode.

Diana Leeflang x Kruidvat

Dan nog iets heel leuks voor iedereen die in to bullet journaling en stationery is, Diana Leeflang heeft onlangs in samenwerking met Kruidvat een collectie gelanceerd die op dit moment in de winkels verkrijgbaar is. Het kan zo zijn dan niet alles meer verkrijgbaar is in jouw Kruidvat filiaal, dan moet je zeker even gaan kijken bij andere filialen, want het is een limited edition collectie en wordt hierna niet meer gemaakt. De collectie bestaat uit:

• Een bullet journal
• Een weekplanner
• Handlettering set (twee fineliners, potlood, wit potlood, instructieboekje, stationery set)
• Grote bullet journal set (liniaal, boekenlegger, potlood, gum, vier gelpennen, bullet journal, instructieboekje)
• Pocket bullet journal set (mini bullet journal boekje, gum, puntenslijper, washi tape, twee potloden, fineliner)
• Washi tapes
• Stickers
• Quote pen
• Rolstempels
• Twee slaglettersets
• Tags
• Slaghamertje
• Pegboard met letters
• Twee postersets

Voor alle informatie over de collectie, kun je het beste deze uitgebreide video van Diana bekijken of even naar het Kruidvat gaan om alle items in reallife te bewonderen.

Dit waren mijn bevindingen van de afgelopen maand die ik met jullie wilde delen en natuurlijk komt er de hele maand nog veel meer online rondom plannen, productiviteit en focus en anders kun je alles weer terug zien in de volgende monthly report.

Welke agenda gebruik jij?

2 Comments

 • Reply
  Simone
  februari 2, 2018 at 11:27

  Hé! Zag ik zomaar mijn foto voorbijkomen toen ik door Bloglovin’ scrolde! Leuk dat je mijn artikel noemt, de Happiness Planner is echt een aanrader!

 • Reply
  Dagmar
  februari 2, 2018 at 20:29

  Dank je wel voor deze te gekke repost! Heel lief van je dat je mijn blogpost noemt, wat een eer! Geniet van het weekend X

 • Leave a Reply