Aankomende maand: Focus Februari

Januari is een maand die in mijn beleving voorbij vliegt. De eerste week van januari nog vrij en de verplichte handjes schudden, dan weer beginnen met school en ik kan wel zeggen behoorlijk stressen voor de tentamens en verschillende verjaardagen. Na de tentamens en na de eerste maand van het jaar, is mijn focus wel een beetje weg. Mijn hoofd loopt over en daarom is het aankomende maand Focus Februari op Suzanne-Elisa.nl. Wat dit inhoudt, vertel ik je nu verder.

Wellicht herken je bovenstaande situatie wel. Januari zit altijd propvol en mijn to do-lijstjes zijn altijd onwijs lang, mijn kamer wordt een rommeltje en mijn doelen raak ik uit het zicht. Het leek me daarom verstandig om in de komende maand ons weer te focussen op hetgeen wat we allemaal moeten doen, wat onze doelen zijn en weer wat rustiger en opgeruimder in ons hoofd te worden.

Tijdens Focus Februari komt er elke dag een blogpost online rondom tijdmanagement, plannen, opruimkriebels, persoonlijke doelen en rust krijgen in ons hoofd. 28 dagen lang, elke dag een blogpost.

Ben je toevallig benieuwd naar bepaalde planmethodes, wil jij jouw planmethode delen met ons of ben je benieuwd naar iets anders rondom opruimen, tijdsmanagement of de focus behouden. Laat dan een reactie achter of stuur een mailtje naar info@suzanne-elisa.nl.

No Comments

Leave a Reply