Een lingeriesetje voor Valentijn

Cadeautjes verzinnen is altijd een sport! Je probeert het goed te doen, je probeert origineel te zijn en het moet aansluiten bij jou als persoon, maar al helemaal bij de persoon waar je het aan cadeau geeft. Zelf vind ik het leuk om iets cadeau te geven wat diegene ook daadwerkelijk gebruikt en draagt en zo geef ik regelmatig iets van kleding, een sieraad of make-up cadeau. Heel persoonlijk, maar het kan tegelijkertijd ook lastig zijn. Ik geef je vandaag een aantal tips wat betreft dit soort persoonlijke, draagbare cadeautjes en vertel waar je op moet letten als je een lingeriesetje cadeau geeft. Handig met Valentijnsdag in het vooruitzicht. 

Ik geef graag cadeautjes cadeau waar iemand ook echt iets aan heeft; wat diegene (bij zich) kan dragen en waardoor het een gebruiksvoorwerp wordt, waarbij hij/zij altijd aan jou denkt. Zo kreeg ik zelf jaren geleden met Sinterklaas mijn eerste bh’tje met bijpassend slipje cadeau. Dit vond ik toen een beetje gênant, maar tegelijkertijd ook heel erg speciaal. Nog altijd herinner ik me dat cadeau, omdat het zo persoonlijk is. Het setje kan ik al jaren niet meer aan, maar het blijft een herinnering en op het moment dat ik het droeg, werd ik er ook altijd even kort aan herinnert.

Cadeautjes die ik al eens heb gegeven die iemand ook echt gebruikt en bij zich kan dragen, zijn overhemden (aan mijn vader en vriend), sjaals, een portemonnee (zeker voor mannen is dit een heel leuk cadeau en mag ook eens wat luxer zijn), een lipstick (ook heel persoonlijk, want wat draagt diegene graag qua kleur of wat staat haar goed) of een ander sieraad.

Met Valentijn kun je natuurlijk ook zo’n persoonlijk cadeau geven en een van die dingen kan natuurlijk een sieraad zijn, maar een lingeriesetje is ook mogelijk. Het is gewaagd om cadeau te geven, maar zeker mogelijk. Ik zou het niet aanraden om aan een geheime liefde cadeau te geven, maar als je al (langere tijd) samen bent, kan dit zeker. Maar waar let je dan op?

De juiste maat

Het is belangrijk dat je voor de juiste maat gaat. Snuffel eens tussen bh’s die je vriendin of vrouw al heeft en kijk goed naar de maten. Hier kan ooit een verschil in zitten en kan per merk ooit anders zijn. Weet je het echt niet meer, kies dan uit de bh’s die ze al van een bepaald merk heeft en kies daar je maat op uit. Natuurlijk moet je er ook rekening mee houden dat je het setje kunt ruilen, want het kan altijd anders of niet prettig zitten.

Welke soort en afwerkingen

Voorgevormde cups? Push-up? Er zijn verschillende soorten bh’s en slipjes en dit is ook heel persoonlijk! De een draagt nooit een string en de ander wordt gek van de beugels in de bh’s. Kijk hierbij ook goed naar wat er al in haar kast ligt en baseer hier je keus op. Een gladde afwerking is heel erg prettig om te dragen onder strakke shirtjes (de t-shirt bra) en kant is heel romantisch en chique. Ga je dus voor een sexy lingerie en romantische vibe met kant of voor iets meer basic en alledaags (wat trouwens ook heel mooi is).

Welke kleur kies je

Kleuren zijn ook heel persoonlijk. Voor een cadeautje zou ik niet zo snel gaan voor basic wit of huidskleur, maar kies een zachte kleur of ga voor mooie afwerkingen in het zwart. Er is heel veel mogelijk! Zelf merk ik dat roze en paarstinten het altijd heel goed doen en dit is ook passend bij alle andere Valentijns prularia. Zelf heb ik donker oud roze setje van Hunkemöller wat ik echt prachtig vind en wat denk ik bijna iedere vrouw wel mooi vind.

Dit setje bestaat uit een voorgevormde beugel bh Maya Paars, waarbij je bijna altijd goed zit en de maten lopen van A70 tot F90 en dus voor heel veel vrouwen geschikt. Ook heb je in dit setje keuze uit twee slipjes, namelijk een string en een brazilian slipje (waarbij alles is bedekt, deels door kant). De slipjes zijn ook verkrijgbaar vanaf maat XS tot L/XL. Ik vind het persoonlijk een heel mooi setje en wellicht jouw vrouw of vriendin ook.

Geef jij iets cadeau met Valentijn en wat geef jij dan cadeau?

3 Comments

 • Reply
  Simone
  januari 30, 2018 at 09:47

  Ah de Maya! Altijd goed. Ik heb bij Hunkemoller gewerkt en deze BH werd zooooveel verkocht. Ik vind de huidige collectie echt super leuk!

 • Reply
  Lotje
  januari 30, 2018 at 20:19

  Wat een prachtig setje!

 • Reply
  Lieke
  februari 2, 2018 at 18:45

  Wat een mooi setje!

 • Leave a Reply