Get shaped met Oenobiol | Deel 1

In 2017 ben ik begonnen met het testen van de supplementen van Oenobiol, hierbij waren het supplementen die invloed hadden op mijn haar, huid en nagels en zorgde voor een mooie bruine teint en bescherming tegen de zon. Alles over deze supplementen kun je lezen in deze en deze blogpost. Daarnaast heeft Oenobiol ook supplementen onder de naam Oenobiol Silhouette. Deze supplementen helpen je bij het verliezen van gewicht, geven je meer energie en zorgen ervoor dat je minder trekt hebt in tussendoortjes. Tijd om mijn ervaringen met deze supplementen te delen.

Oenobiol komt oorspronkelijk uit Parijs. De Parijse dames (en heren) zijn wat dat betreft veel gemakkelijker met het slikken van supplementen die bijvoorbeeld de huid er beter uit laten zien, wij als Nederlanders zijn daar nog iets voorzichtiger mee. Langzaam begint daar meer verandering in te komen en durven wij dit ook steeds meer. Oenobiol is nu ook sinds een tijdje in Nederland en komt met beauty supplementen met uitgebalanceerde combinaties. Er zijn vijf verschillende lijnen binnen Oenobiol, namelijk de beauty support lijn, hair support lijn, skin support lijn, skin support sun lijn en de lijn waar ik het vandaag over ga hebben; de silhouette lijn. Elke lijn bestaat uit een aantal verschillende producten.

Beauty support bestaat uit twee verschillende supplementen. Beauty support zorgt voor een mooie, stralende huid, haar en nagels en daarnaast bestaat er binnen deze lijn ook supplementen voor mensen boven de 45, deze ondersteunt bij de eerste zichtbare tekenen van huidveroudering.

De hair support lijn bestaat ook uit twee soorten supplementen. Het eerste supplement heet Oenobiol Paris Veerkracht en zorgt voor mooi en glanzend haar en daarnaast heb je Oenobiol Paris Volume en deze zorgt voor mooi, sterk en vol haar.

Dan heb je de skin support lijn deze bestaat uit verschillende supplementen die stuk voor stuk zorgen voor een stralende huid voor bepaalde huidtypes. Zo heb je voor de ietsjes oudere huid, voor de jonge huid, voor gevoelige huid en op momenten van stress. Voor elke huid is er iets anders nodig en dat vind je terug in deze supplementen.

Van de skin support sun lijn heeft drie verschillende supplementen. Oenobiol Paris Autobronze Teint zorgt voor een zongebruinde teint, Oenobiol Paris Sensitive Skin supplementen bereidde de huid voor op de zon en daarnaast heb je Oenobiol Paris Age Protect die doet vrijwel hetzelfde als Sensitive Skin Sun Support, maar dan voor de oudere huid.

Dan heb je de silhouette lijn en deze heeft alles te maken met het ondersteunen van afvallen. Deze lijn bestaat uit supplementen en tabletten en dit wekt toch ook wel mijn aandacht moet ik zeggen. Aller eerst Oenobiol Paris Boost, dit zorgt ervoor dat jij 400 kcal extra verbrand per dag. Oenobiol Paris Capteur 3-in-1 zorgt ervoor dat vet meer wordt geabsorbeerd. Oenobiol Paris Support Energie zorgt ervoor dat je meer energie hebt en Oenobiol Paris Verminder Tussendoortjes zorgt ervoor dat je drang naar tussendoortjes wordt weggenomen en tussendoortjes niet meer lekker zijn. Oenobiol Paris Verminder Tussendoortjes komt vandaag uitgebreid aan bod en in het tweede deel van de review (die over een poos online komt) deel ik mijn ervaringen met Oenobiol Paris Boost.

Bij alle supplementen geldt dat het zowel wetenschap is als voeding, verzorging en beweging. Als jij de huid niet goed verzorgt door het niet elke avond (en het liefst ook elke ochtend) te reinigen dan kan een supplement ook niet optimaal helpen bij het creëren van een stralende huid. Doe er dus zelf alles al aan om je huid te verzorgen, te bewegen (om calorieën te verbranden) en bescherm jezelf altijd goed tegen de zon met andere producten en gebruik dit als extra support voor dat extra beetje van binnenuit. Daarnaast is het wel zo dat je niet direct resultaat merkt na een supplement of tablet. Je moet een product langere tijd gebruiken voordat je er resultaat van merkt en dit is hetzelfde bij het aanpassen van je voeding, levensstijl of medicijnen. Je lichaam heeft even tijd nodig om er aan te kunnen wennen.

Oenobiol Paris Verminder Tussendoortjes

Oenobiol Paris Verminder Tussendoortjes zorgt ervoor dat je hongergevoel verminderd en je de ongezonde tussendoortjes laat staan. Het klinkt eigenlijk ideaal! Iedereen kent het gevoel dat hij/zij een keer zin heeft in iets ongezonds, iets zoets of juist een bakje chips. Hier is natuurlijk niks mis mee, maar niet altijd ideaal. In tegenstelling tot de andere Oenobiol producten is Oenobiol Paris Verminder Tussendoortjes geen supplement, maar een pastille die je op de tong legt en waar je zachtjes op kan kauwen of zuigen om het zijn werk te laten doen.

Het hongergevoel en de zin in tussendoortjes wordt verminderd dankzij johannesbroodpitmeel dat in de pastilles zit. Daarnaast wordt ook de zin in zoetigheid verminderd door het gymnema extract en dankzij chroom wordt de normale bloedsuikerspiegel behouden.

De pastilles lijken net droppastilles, zo smaken ze niet. Je legt ze in de mond en ze smaken een beetje zoet en het lijkt net alsof je een snoepje in je mond hebt. Het is niet een ontzettend lekker snoepje, maar ik krijg wel het idee van een snoepje. Het smaakt overigens ook niet vies, maar ik zo het niet voor mijn plezier gaan eten. Vervolgens wordt er een laagje over je tong gelegd, waardoor het eten wat je direct daarna eet, niet zo lekker smaakt en je het ook wel laat. Daarnaast hoef je ook niet direct daarna te eten, want je honger is weer even gestild. Natuurlijk is het wel belangrijk om voldoende voeding binnen te krijgen, het is namelijk géén vervanger van je normale voeding. Het helpt alleen om de overbodige tussendoortjes te laten staan.

Wat mij betreft is het een goed product. Hij zorgt ervoor dat ik niet meteen naar de ongezonde dingen grijp en het zorgt dat die zin en mijn honger verminderd.

Zou je meer informatie willen over de verschillende supplementen, kijk dan zeker even op de website van Oenobiol voor meer informatie en een productoverzicht.

Wat vind jij van dit soort supplementen?

No Comments

Leave a Reply