Room Makeover | Deel 3 – Waarom het zo lang duurt

Via social media kreeg ik een aantal keer de vraag hoe het stond met mijn room make-over en wanneer het eindresultaat online kwam en waarom het nu eigenlijk allemaal zo lang duurt. In deze blogpost wil ik je dus even vertellen waarom het zo lang duurt en wanneer ik verwacht dat de grand finale online komt op de blog! 

We hebben tijdens de room make-over in allemaal stappen gewerkt. Allereerst waren de muren aan de beurt en deze hebben we geverfd naar de kleur die ik wou. Dit is overigens heel tof geworden! Daarna heeft het eventjes stil gelegen, want er moesten nog een aantal dingen geleverd worden voor de room make-over om het helemaal af te maken. Dit heeft voor een aantal items een tijdje geduurd, maar ook deze zijn uiteindelijk binnen gekomen en passen heel goed bij de kamer.

Echter, ik vond het met die spullen nog niet helemaal af en ben ik gaan rondkijken voor accessoires en ben ik verder gegaan met de aankleding. Dit gebeurde elke keer maar in hele kleine stapjes, want ondertussen ben ik ook aan het kwakkelen met mijn gezondheid, moest ik ook verder met mijn studie (en de bijbehorende tentamens) en liep ik ook niet de juiste decoratie tegen het lijf om het af te maken.

Voor nu is het bijna af! Ik wacht nog op de laatste spulletjes en ik moet zelf nog aan de knutsel voor twee items. Hier heb ik simpelweg de tijd nog niet voor gehad met alle drukte rondom de feestdagen en mijn tentamens, waardoor ik in mijn vrije tijd in de boeken zat.

Ik hoop dat ik dit alles deze en volgende week af kan krijgen en dan ga ik natuurlijk het eerste beste moment foto’s schieten en zal de grand finale online komen. Ik twijfel nog een beetje op dit als extra artikel online komt in februari of dat ik maart begin met de aftrap. In de hele maand februari ben ik namelijk bezig met een project, hier volgende week meer over!

Wat wil jij graag; de grand finale in februari of begin maart?

No Comments

Leave a Reply