Plog 19 januari 2018 – Sporten, thuiswerken en verjaardag!

In het begin van mijn blogcarrière heb ik wel eens een plog gedaan. Een fotoblog. Je legt een hele dag of week vast wat je allemaal doet op die dag en dat deel je op de blog. Ik heb normaal niet zo’n hele spannende dagen, maar toch lijkt het me leuk om dit weer eens vaker te doen en het met jullie te delen. Afgelopen vrijdag heb ik voor jullie vastgelegd en dit deed ik die dag.
Ik sta deze ochtend om half 8 op, want ik begin de vrijdag met sporten! Vandaag is een vrije dag voor mij van school, maar daarnaast moet ik wel heel veel studeren. Ik heb dus afgesproken dat ik om kwart voor 9 ga sporten en daarom ben ik al vroeg mijn bed uit. Ik heb deze heerlijke sportlegging aan van de Takko (hij is echt super fijn en voor een mooie prijs) met een passende trui en shirt in het roze! Ik sport tevens nog niet zo heel lang, nu echt pas een paar weken, maar het bevalt me super goed en wat ik precies doe aan sport, kun je in deze blogpost uitgebreid lezen.

Maar ik ga natuurlijk niet sporten op een lege maag! Ik eet een glutenvrije cracker (ik volg namelijk voor drie maanden op advies van de dokter een glutenvrij dieet) met casselerrib en wat kruiden en blader ondertussen de Boodschappen door. Tijdens het eten wil ik eigenlijk altijd wel iets doen; of ik kijk een Youtube filmpje of ik blader door foldertjes, een boek of een tijdschrift.

Na het sporten spring ik onder de douche, kleed ik me om en doe ik mijn make-up en dan is het tijd om te lunchen. Ik lunch vandaag met een ei met puntpaprika, ik denk mijn favoriete lunch van de laatste tijd!

Dan is het tijd om te leren, want ik heb maandag mijn tentamen! Ik probeer de afgelopen week al mijn vrije uurtjes in het leren te stoppen en vandaag heb ik overdag veel tijd en leer ik dus nog even flink.

Tussendoor eventjes uitpuffen van al dat leren! Soms blijf ik maar doorgaan met leren en merk ik dat ik de pauzes oversla, dus die haal ik nu eventjes in! Ik zoek dan altijd een beetje afleiding en ga wat rommelen of wat krabbelen in een notitieboekje. Tussendoor ga ik ook eventjes bij het bezoek zitten, er is namelijk al een vriendin van mams op bezoek. Ik drink even een kopje thee mee en eet een glutenvrij gebakje. Deze beviel me best goed, maar hij was wel ontzettend machtig!

Zo kwam ik dit kaartje tegen in een van mijn notitieboekjes, dit was nog een kerstkaart die ik had gekregen van Etos! Super leuk is ‘ie!

Ik ga weer verder met leren en ondertussen snoep ik wat van deze yoghurtsnoepjes, ze zijn namelijk glutenvrij! Ik ben nog zo aan het zoeken met eten en wat ik allemaal wel en niet mag.

De rest van de middag ben ik aan het leren voor mijn tentamen. Rond een uur of zes eten we gezamenlijk en hier eet ik gemengde sla, paprika en stukjes vlees en een sausje! Daarna ga ik me nog eventjes opfrissen en komt het bezoek voor de verjaardag van mijn moeder.

De hele avond is er bezoek, eten we een stukje gebak, drink ik een heleboel koppen thee, maak ik mee toastjes en eet ik zelf toastjes met zalm (love it!), kruidenkaas en dille en sneukel ik wat van de wortels die op tafel staan.

Aan het einde van de avond hebben we weer een nieuwe voorraad bloemen en verschillende smaken thee in huis waar we weer een hele tijd mee vooruit kunnen. Allemaal leuke dingen voor in huis! Na een lange dag kruip ik mijn bed in en ga ik lekker slapen.

Dit was mijn vrijdag 19 januari! Het leek me leuk om weer eens te ploggen en het is me dit keer goed bevallen. Wat deed jij vrijdag en het weekend en hoe vond je het om mijn plog te zien?

2 Comments

  • Reply
    Joyce - LemonyLifeNL
    januari 23, 2018 at 12:29

    Ik vind plogs altijd ontzettend leuk om te zien! Mag je dus best wel vaker doen wat mij betreft! Toevallig heb ik er vandaag ook eentje online staan haha.

  • Leave a Reply