Wat ik de afgelopen tijd cadeau deed en kreeg

De decembermaand is de maand van de cadeautjes. We trappen af met Sinterklaas en vervolgens staat kerst en oud en nieuw alweer voor de deur. Ook ik gaf en kreeg de afgelopen maand wat cadeautjes. Zeker met Sinterklaas gingen we los en gaven we elkaar cadeautjes en met Kerst gaf ik ook een onafgesproken cadeautje en hiervoor kreeg ik later weer iets terug. Vandaag deel ik mijn gekregen en gegeven cadeautjes van de afgelopen tijd.

Mijn gekregen cadeautjes

Decoratie voor mijn kamer

Het grootste aantal cadeautjes dat ik kreeg, was bedoeld voor mijn kamer. Ik ben op dit moment bezig met een roommake-over (lees hier en hier) en dan heb je natuurlijk nieuwe spulletjes nodig! Ik ben nu bezig met de laatste dingen voor de kamer en daar werd in de decembermaand mooi aan meegeholpen. Zo kreeg ik een kussensloop voor een van de kussens in mijn kamer, kreeg ik verschillende waxinelichthouders helemaal in mijn stijl en de stijl van mijn kamer en kreeg ik een foto in een fotolijstje cadeau. Allerlei dingen die ik nog kan gebruiken! Dan is nu de roommake-over ook bijna op zijn einde gekomen, nog de laatste dingetjes en dan kan ik het met jullie delen.

Een heerlijk geurtje

Ik kreeg voor op mijn kamer een aantal geurkaarsen cadeau, maar daarnaast mag ik ook weer heel lekker ruiken. Ik kreeg namelijk dit geurtje cadeau en het is me toch lekker! Ik schreef er een tijdje terug al een blogpost over en het is een heerlijke zoete geur en daarnaast ziet hij er ook nog prachtig uit!

Werkbroek voor een structuurjunkie in spe

Dit was een onverwachts cadeau en onwijs leuk! Ik schreef er toevallig afgelopen week een blogpost over dat ik dit boek zo graag zo willen en zo tof vond en nu heb ik hem in mijn handen. Ik ben er afgelopen week al in begonnen en het is echt helemaal mijn ding! Voor kerst zouden we namelijk geen cadeautjes doen, althans, we hebben er gewoon géén woord aan vuil gemaakt. Uiteindelijk besloot ik toch een cadeautje te geven aan mijn vriend en een paar dagen later kreeg ik het werkboek voor een structuurjunkie in spe cadeau. Super leuk!

Sokken

Mijn moeder lijkt een soort van sokkenliefde te hebben. Als kind kregen wij altijd al sokken cadeau; waarom ook niet, je hebt ze toch nodig en het is een mooie ‘opvulling’. Nu is ze er alleen een beetje in blijven hangen en kregen wij allemaal happy socks cadeau! Dat trouwens niet alleen, ook kreeg ik hele dikke huissokken met antislip noppen waar ik nu al weken in rondloop cadeau. Van die lekker warme, schattige, veel te grote sokken.

Mijn gegeven cadeautjes

Daarnaast gaf ik ook een aantal cadeautjes cadeau de afgelopen tijd, waaronder …

Een mooi overhemd

Begin van de maand december gaf ik een heleboel overhemden cadeau, waaronder dit prachtige overhemd van Profuomo. Dit overhemd is ideaal voor de winter, want het is een iets dikkere stof en daardoor ook niet snel te koud. Al draagt mijn vader er vaak toch nog een trui overheen als het echt koud is. Ook mijn vriend kreeg een paar overhemden. Ik vind kleding sowieso leuk om te geven, het is iets waar je echt werk voor moet doen; het moet bij de stijl van iemand passen, het moet de juiste maat zijn en degene denkt altijd aan jou als hij/zij dat kledingstuk draagt. Maar goed, een overhemd voor mijn vriend. Mijn vriend heeft het altijd warm en daardoor zijn overhemden een ramp! Ik vind het zelf alleen super leuk en daarom kies ik een overhemd met een iets dunnere stof, maar die niet doorschijnt. Cavallaro overhemden zijn van een iets dunnere stof en daarnaast heeft dit merk ook overhemden voor vrouwen.

Draadloze oortjes

Dit was het cadeautje wat we niet hadden afgesproken, namelijk met de kerstdagen. Dit was een van de dingen waarvan ik wist dat mijn vriend dit nog graag wou en waarom dan ook niet, toch? Ik zei er niets over, bestelde het en gaf het uiteindelijk cadeau! Een ideaal cadeautje voor degene die (veel) sporten, je kunt namelijk je telefoon ergens neerleggen terwijl jij je oefeningen doet.

Boeken

Daarnaast gaf ik nog twee boeken cadeau aan mijn zusje. Dit zijn boeken van SKUR speciaal voor pubers om ze handvatten te geven voor het plannen van schoolwerk. Een ideaal cadeau als je nog een jonger zusje hebt, een cadeau voor je eigen kinderen of als je met kinderen werkt. Ik wil zelf namelijk ook nog wel eens door deze boeken bladeren of ik er iets van op kan steken en weer kan gebruiken in mijn stages.

Dit waren de cadeautjes die ik de afgelopen tijd cadeau kreeg en heb gedaan. Ik vind het zelf stuk voor stuk passende en op hun eigen manier leuke cadeautjes! Wat deed en kreeg jij zoal cadeau?

2 Comments

 • Reply
  Simone
  januari 16, 2018 at 10:02

  Leuke dingen heb je gekregen én gegeven! Een nieuw geurtje en sokken zijn voor mij echt cadeaus die bij december horen, haha!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   januari 17, 2018 at 12:59

   Dat is ook een herinnering die je dan altijd bij blijft wanneer je het geurtje of de sokken draagt.

  Leave a Reply