De leukste sportkleding voor het nieuwe jaar!

In mijn doelen van het nieuwe jaar stond dat ik twee keer in de twee wilde gaan sporten en 2 januari begon ik ook daadwerkelijk met sporten. Na vanavond heb ik twee keer sporten per week er voor deze week ook al weer op zitten en ik moet zeggen dat ik het totaal niet erg vind. Je moet even iets vinden wat je leuk vind en dan is het ook helemaal niet erg. Daarnaast helpt leuke sportkleding er ook aan mee, als je er leuk uitziet, je dit ook zo voelt, wordt het sporten ook een stuk leuker. Ik heb wat leuke sportkleding op een rijtje gezet die ik vandaag met je wil delen voor dat stukje motivatie om te gaan sporten én er tegelijkertijd leuk uit te zien. 

Ik had al wat sportkleding thuis liggen toen ik vorige week weer begon met sporten, maar ik moest toch nog wat bij hebben. Zeker als je meerdere keren per week gaat, dan moet je zeker meerdere setjes hebben om leuk af te wisselen, maar anders kun je het ook niet bijbenen met het wassen van de kleren.

Ik heb van verschillende merken kleding verzameld en ik vond het eerlijk gezegd nog een hele opgave om leuke dingen te vinden. Ik vind het zelf bij sportkleren wel altijd belangrijk dat het een beetje bij elkaar past, want anders voel ik me toch een beetje onzeker. Mijn sportoutfits bestaan uit een fijne broek, een sportbeha (en ook dit moet voor mijn gevoel passend zijn ook al zie je het niet), een top en voor onderweg naar het sporten toe een vest/jack of trui. Ik heb hiervan ook verschillende items proberen te verzamelen die ik met je wil delen.

Allereerst vind ik het setje van Tommy Hilfiger super leuk! Het setje bestaat uit een broek met daarin de kleuren van het merk, een sportbh met TOMMY erop en een jack. De kleuren komen allemaal super overeen en hier kun je een simpele donkerblauwe, rode of witte top op doen tijdens het sporten en je ziet er helemaal top uit! Dit is echt mijn favoriete setje.

Ook Hunkemöller heeft ook sportkleding, deze twee items komen uit de Doutzen Kroes collectie met een leuk printje. De broek heeft hetzelfde printje als de sportbh en de bh is speciaal voor de vrouwen die meer ondersteuning nodig hebben tijdens het sporten.

Beachlife heeft daarnaast ook sportkleding, het setje dat ik uit heb gezocht, heeft een leuk printje met felle kleuren. Het setje dat ik bij elkaar heb bedacht bestaat uit een sportbh en een broek. Ik ben trouwens het meest fan van dit soort broeken, lekker strak, waardoor je gemakkelijk kunt bewegen!

Als laatste heeft Only ook leuke, basic items voor een leuke prijs. Ik wist trouwens niet dat ze van Only schoenen hadden, maar wat blijkt; sportschoenen. Ik heb zelf voor het sporten geen schoenen nodig, maar deze zijn toch super leuk! Deze trui vind ik trouwens ook heel leuk en hier zou ik na het sporten ook gewoon mee rond kunnen lopen én lekker warm!

Dit zijn alle sportkleren die ik met je wilde delen en daarnaast ook nog een paar schoenen waarmee jij goed kunt sporten. Ik ben er in ieder geval helemaal klaar voor en ik ga vanavond weer sporten!

Wat draag jij tijdens het sporten?

2 Comments

 • Reply
  Jessica J.
  januari 10, 2018 at 11:34

  Die Doutzen Kroes-collectie is zo mooi! Ook handig, die rits. Het is zo’n gesukkel, anders. :’D

  • Reply
   Suzanne Elisa
   januari 17, 2018 at 13:41

   Heel erg herkenbaar! Wat doe je aan sport?

  Leave a Reply