Monthly Report #1

Elke maand kom ik zulke leuke dingen tegen rondom plannen, productiviteit en tijdmanagement. Ik vind dit ontzettend interessant en probeer elke keer nieuwe methodes uit om dit weer met jullie te delen en eventueel te gebruiken voor mijn studie en stage. In mijn Month Report deel ik elke maand alles rondom deze thema’s wat ik de afgelopen tijd tegen ben gekomen en misschien kom ik zelf ook nieuwe methodes tegen die ik wil gaan testen! 

Nieuwe planmethode

Cynthia.nl volg ik al jaren (voorheen Misslipgloss.nl) en het laatste jaar is Cynthia bezig met plannen en productiviteit en daar ben ik helemaal weg van! Zo heeft ze langere tijd een bepaalde planner gebruikt en sinds een tijdje is ze bezig met een nieuwe planmethode. In deze video legt ze alles over de planmethode uit via de Productivity Planner! De Productivity Planner kun je hier en hier (ikzelf heb hem hier besteld, omdat hij op de andere site was uitverkocht) bestellen. Ik ga er vanaf aankomende week mee starten en binnenkort zal ik de methode ook met jullie delen in een blogpost.

Leuke blogposts

De afgelopen tijd kwam ik ook een aantal leuke blogposts tegen. Blogposts die ik toch even met je wilde delen en daarnaast ook nog een heel leuk boek!

 • Tijd voor jezelf nemen is heel belangrijk, zeker in de winter want dan lijken we massaal minder beter tegen stress en drukte te kunnen. Cynthia schreef een blogpost over hoe je tijd voor jezelf kan maken in de winter met een aantal handige tips.
 • Het online magazine BEDROCK komt ook altijd met hele goede blogposts over productiviteit en ditmaal publiceerde ze een post over geduld; waarom hebben we het zo weinig en hoe kunnen we meer geduld krijgen door middel van 7 tips.
 • Ben je bekend met de bullet journal? BEDROCK vertelt je hoe je georganiseerd te werk gaat in 2018 met een bullet journal, heel inspirerend!
 • Daarnaast komt BEDROCK met een boek om bewuster in het leven te staan, de review heb ik al geschreven en je vindt deze hier!

Structuurjunkie in Spe

Cynthia, van Cynthia.nl, komt met een boek! Vanaf gisteren is het voor het echie verkrijgbaar in de boekhandels en online op Bol en het is een boek over structuur en hoe je gestructureerd te werk gaat in een hectisch leven. Het is een werkboek waarin je opdrachten maak en op deze manier meer structuur in je leven krijgt. Daarnaast staat het ook boordevol tips waarmee jij aan de slag kunt! Cynthia schreef er zelf ook een blogpost over en maakte er een video over, deze kun je vinden op haar kanaal.

Leuke stationery voor 2018!

Daarnaast vind je ook een heleboel leuke dingen om in te kladderen, je to do lijstjes in te maken of mee te schrijven. Ik kwam de afgelopen tijd deze dingen tegen bij Hema, MyInteriorMusthaves en My Lovely Notebook!

DailyGreatness Training JournalWeekly Plan | Plan Your Drinks | Balpennen | Clipboard met weekplanner |

Dit kwam ik de afgelopen tijd allemaal tegen en wilde ik graag met je delen! Heb jij nog tips voor leuke notitieboekjes of interessante blogposts, laat het me dan weten.

1 Comment

 • Reply
  Merel
  januari 9, 2018 at 08:07

  Leuk

 • Leave a Reply