Mijn kerstoutfit

De kerstdagen zitten er alweer op, maar het leek me wel leuk om alsnog mijn kerstoutfit met je te delen, want ik vond hem toch wel heel tof! Deels is de outfit zelfgemaakt en ik vind hem echt super leuk! Ik blijf het maar zeggen, maar ik kan hem beter direct laten zien aan je. De outfit is vrij simpel en bestaat uit twee tinten, maar toch is ‘ie super feestelijk! Het zilverkleurige stof ligt al een hele tijd in huis, maar nog steeds heb ik er niks mee kunnen doen. Tot afgelopen week, waarbij we in een uurtje de stof tot een rok hebben omgetoverd voor de kerstdagen. Het is uiteindelijk een heel leuk zilveren leren rokje geworden en ik heb hem zo gecombineerd:

Ik heb hem gecombineerd met mijn zwarte blouse van … en mijn hoge zwarte laarzen. Voor de rest heb ik hem gecombineerd met mijn zilveren sieraden en dat is eerlijk gezegd alles. Een hele simpele outfit, maar door de zilveren rok ontzettend feestelijk!

Wat ik zo leuk vind aan deze blouse van Seidensticker is het bloempje op de blouse, je ziet hem op deze blouse bijna niet doordat het een zwart bloempje is, maar het is zo leuk! Zo hebben bijvoorbeeld de Fynch Hatton overhemden (overhemden voor mannen) een boompje op het borstzakje staan. Heel leuk zo’n klein detail.

Voor de rest heb ik dus mijn sieraden om gedaan, mijn zilveren horloge van Zinzi en mijn Pandora armband.

Make-upje erop en dan is alles ready voor het kerstdiner! We hebben heel erg lekker gegeten twee dagen en spelletjes gespeeld. Een geslaagde kerst en een fijne jaarwisseling!

De blouse is van Seidensticker en verkrijgbaar via Overhemden.com, een shirtspecialist en prachtige overhemden én een collectie voor vrouwen.

2 Comments

  • Reply
    sammie
    januari 10, 2018 at 22:04

    Mooie stijlvolle outfit! Vind de blouse erg leuk.

  • Leave a Reply