Bedrock – het boek – Motiveert & inspireert om bewust in het leven te staan

Bewust in het leven staan, dat klinkt niet verkeerd om het nieuwe jaar mee te beginnen. Het boek Bedrock is ideaal daarvoor, het motiveert en inspireert om bewust in het leven te staan. Tegenwoordig zijn dit soort zelfhulp boeken of psychologische boeken helemaal trending, iedereen wil namelijk het best uit zichzelf halen en het ideaalbeeld nastreven. Iedereen wil goed presteren en dit naar buiten brengen, maar daarnaast willen we ons ook nog bewust zijn van hetgeen wat er allemaal gebeurd. Dit boek geeft handvatten om bewuster in het leven te staan, stress te vermijden en je top te voelen. 

Dit soort boeken vind ik steeds leuker om te lezen, zeker ook rondom mijn studie. Dit soort boeken komen er steeds meer en worden ook meer gelezen, omdat we alles beter en beter willen doen en het beste uit onszelf willen halen en niet direct naar een specialist toe willen stappen. Daarnaast is het ook leuk om steeds te experimenteren met zelfhulpboeken. Het is eigenlijk hetzelfde als het kijken van een make-uptutorial, je doet het na en maakt er je eigen ding van.

Het boek bestaat uit een heleboel thema’s waarbij je productiever kan worden, het beste uit jezelf kan halen, bewuster kan eten en meer tijd hebt voor een moment voor jezelf. Reflecteren en hier de tijd voor nemen, eten met aandacht, de verschillende soorten vrienden die je hebt, soulmates vinden en hoe liefdesrelaties van invloed zijn.

Het boek is op een ontzettend leuke manier ingedeeld met quotes, kleuren en illustraties en gaat over vanalles in het leven waar wij mee te maken krijgen, dagelijks of in ieder geval ooit in ons leven. Door de verschillende onderwerpen en quotes, leest het als een trein en ben je zo door het boek heen. Wat ik zelf ben dit boek heel prettig vind, is om er een notitieboekje bij te houden en de belangrijke dingen voor mezelf op te schrijven. Een van de dingen die ik al heb geleerd, reflecteren!

Het boek bevat zoveel zinnige dingen dat je verder wilt lezen en vervolgens naar de site van Bedrock, Bedrock.nl, gaat om daar verder te lezen!

Ben jij van de psychologische boeken en bewuster in het leven te staan, dan is dit zeker een boek voor jou! Bedrock – Het boek – Motiveert & inspireert om bewust in het leven te staan, geschreven door Nina Pierson en Josephine Kay is verkrijgbaar voor €19,99 bij Bol.com.

Wat vind jij van dit soort boeken?

No Comments

Leave a Reply