Complete outfit voor oud&nieuw!

Jouw plannen voor oud en nieuw staan zeker al langere tijd vast, maar weet je al wat je aan doet deze avond en nacht? Ik vind het altijd leuk om een nieuwe avond te scoren, maar wel iets wat ik daarna ook nog kan dragen. Daarom deel ik een complete outfit met jurk, jas, schoenen, tas, oorbellen en pet voor oud op nieuw voor een leuke prijs!

Met een feestje wil ik er altijd leuk uit zien, maar daarnaast vind ik het ook belangrijk dat het heel lekker zit, ik me er prettig in voel en dat het na het feestje niet in de kast blijft hangen, omdat ik het nooit meer aan kan/doe. Daar heb ik zeker rekening gehouden met deze outfit, het is namelijk een complete outfit die je aankunt met oud&nieuw, maar daarnaast ook onwijs veel kunt dragen in de winter. Een gebreide trui ziet er cozy uit, maar met een aantal toffe items heb je hem omgetoverd naar een outfit voor oud&nieuw.

De outfit bestaat uit een gebreide jurk, een leuk paar biker boots, een tas, een pet, oorbellen en als je naar buiten gaat een teddy coat! Een complete outfit met items die je ook nog los van elkaar kunt dragen. De outfit is eerlijk gezegd vrij basic door de jurk, maar door de velvet blauwe items wordt het weer een stuk toffer en ziet het er direct feestelijker uit! Daarnaast ben ik al zo lang opzoek naar een teddy coat en hier heb je hem gewoon!

Gebreide jurk – €44,95 / Teddy coat – €69,95 / Velvet bag – €59,95 / Velvet cap – € 14,95/ Biker boots – €44,95 / Statement oorbellen – €17,95 /

Speciaal voor oud & nieuw kun je de outfit met 10% korting bestellen en in de maand december betaal je geen verzendkosten. Wil je de complete outfit dragen met oud & nieuw, dan ben je voor €227,43 klaar en zie je er schitterend uit! Het lijkt ineens een grote uitgave, maar je hebt wel 6 toffe items waaronder een jas, een tas en schoenen waar je super lang mee kan doen en daarnaast een gebreide jurk en accessoires. Met de kortingscode OUDNIEUW krijg je deze 10% korting en gratis verzending heb je sowieso in de decembermaand!

Daarnaast is het voor 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Houdt hier wel rekening mee als je het ook echt voor oud&nieuw binnen wilt hebben, dat je het zeker een dag van tevoren besteld! Anders loop je alsnog in je oude kloffie te feesten.

Wat doe jij aan met oud&nieuw?

No Comments

Leave a Reply