Producten uit Skyn ICELAND Winter Rehab Kit

Mijn huid is een totale ramp, ik val maar meteen met de deur in huis! Ik heb een ontzettend gevoelige huid en krijg van de meest zachte, milde producten zelfs een reactie in mijn gezicht, bij een aanraking wordt mijn huid al rood en heel veel droge plekken en velletjes in mijn gezicht. Zeker na de feestdagen, het vele eten (en niet altijd super gezond) en in überhaupt in de winter, kan mijn huid wel iets extra’s gebruiken en dat kan met de Skyn ICELAND Winter Rehab kit. Ik ligt vandaag drie producten uit deze kit uit en geef mijn (enthousiaste) mening erover. 

Skyn ICELAND Winter Rehab kit

De Skyn ICELAND Winter Rehab Kit bestaat uit vijf producten die ervoor zorgen dat je huid zacht aanvoelt, er stralend  uitziet en wordt gehydrateerd tijdens de wintermaanden. De kit bestaat uit de Arctic Face Oil, Pure Cloud Cream, Icelandic Relief Eye Pen, Glacial Face Wash en 2 sets van de Hydro Cool Firming Eye Gels. Producten om de huid te reinigen, te verzorgen en de (vermoeide) ogen een oppepper te geven na een lange nacht. Ik gebruik elke avond een oogcrème, omdat de huid rondom mijn ogen ontzettend gevoelig is en hier ben ik eigenlijk heel tevreden over, maar de juiste olie, face wash en crème vind ik lastig en nu heb ik toch hele prettige producten gevonden uit deze Winter Rehab Kit.

Arctic Face Oil

Ik gebruik regelmatig iets meer dan alleen een dagcrème en kies dan voor een serum of een olie. Mijn huid heeft soms echt een boost nodig en dat kan geweldig met een olie. Deze Arctic Face Oil ruikt echt goddelijk, heeft een luchtige textuur, plakt niet en hydrateert als een malle! Mijn huid voelt heerlijk aan na gebruik en door een klein druppeltje in mijn dagcrème aan te brengen, voel ik al die geweldige voeding en kan ik toch direct aan de slag met mijn make-up. Overigens zorgt het er ook voor dat mijn make-up mooi egaal aangebracht kan worden en blijft het allemaal op zijn plek zitten.

Ingrediënten: Camelina Sativa Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol.

Pure Cloud Cream

Een goede crème is daarnaast ook ontzettend belangrijk en voor mij een hele lastige opgaven. Mijn huid is erg gevoelig en kan veel crèmes niet verdragen en daarnaast heb ik voldoende hydratatie nodig om de droge plekken en velletjes weg te krijgen. Pure Cloud Cream is zo’n crème, het is een verzachtende en verzorgende crème en ontzettend licht op de huid. Ik vind dit een ontzettend fijne crème en ik kan het verdragen! Hij geeft intense hydratatie en mijn huid reageert er echt super goed op! Ik gebruik hem de afgelopen tijd voordat ik mijn make-up aanbreng en op dagen dat ik net iets extra’s nodig heb, voeg ik een druppeltje van de  Arctic Face Oil toe en hij is echt top!

Ingrediënten: Water/Aqua/Eau, Hydrogenated Didecene, Butylene Glycol, Glyceryl Stearate, Bisabolol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Rice Protein, Angelica Archangelica Root Water*, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Camellia Oleifera Leaf Extract, Glycerin, Glyceryl Caprylate, Rubus Chamaemorus (Arctic Cloudberry) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Canola Oil, Cetyl Alcohol, Cetyl Ricinoleate, Sorbitan Stearate, Stearic Acid, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Triceteareth-4 Phosphate, Silica, Zea Mays (Corn) Starch, Glyceryl Undecylenate, Laureth-3, Sodium Hydroxide, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydroxyethylcellulose, Perfluorodecalin, Potassium Sorbate, Sodium Polyacrylate, Ethylhexyl Stearate, Sodium Benzoate, Buddleja Davidii Extract, Glycosphingolipids, Sucrose Palmitate, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Extract, Trideceth-6, Xanthan Gum, Biotin.

Glacial Face Wash

Een face wash kan voor mij al heel snel uitdrogend zijn en dat is deze totaal niet. De Glacial Face Wash is ontzettend mild, reinigt de huid goed en doordat het een schuimende cleanser is, voelt de huid ook erg schoon aan. Ik krijg een heel fris gevoel en mijn huid voelt absoluut niet droog of trekkerig aan. Mijn huid voelt heerlijk na gebruik en helemaal klaar om de olie en crème aan te brengen en klaar voor de nacht of voor de volgende dag met make-up.

Ingrediënten: Water/Aqua/Eau*, Glycerin, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Behenic Acid, Lauric Acid, Palmitic Acid, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Stearic Acid, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Salicylzuur (Willow) Bark Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Rubus Chamaemorus (Arctic Cloudberry) Seed Oil, Oxycoccus Palustris (Arctic Cranberry) Seed Oil, Luffa Cylindrica Seed Oil, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Extract, Buddleja Davidii Extract, Angelica Archangelica Root Water*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Laminaria Digitata Powder, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Menthone Glycerin Acetal, Disodium EDTA, Ascorbyl Palmitate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopherol, Retinol, Polysorbate 20, Lecithin, Peg-75 Shea Butter Glycerides, Pentylene Glycol, Perfluorodecalin, Glycosphingolipids, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Butylene Glycol, Potassium Phosphate, Alcohol, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Polyaminopropyl Biguanide, Potassium Sorbate, 1,2 Hexanediol, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, BHT, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Limonene, Citronellol, Eugenol, Parfum (Fragrance), Blue 1 (CI 42090), Red 33 (CI 17200)

Drie fantastische producten die ik even uit de kit wou uitlichten, want ze zijn echt top en zelfs voor de gevoelige en droge huid!

De gehele Winter Rehab Kit is verkrijgbaar voor €50,00 en bestaat uit vijf producten via Skyn ICELAND. Alle producten uit de Winter Rehab Kit zijn ook los verkrijgbaar via de webshop, mocht er dus een product voor jou uitspringen, kan je ook opzoek gaan naar dat ene product.

Wat heeft jouw huid nodig in de winter?

No Comments

Leave a Reply