Lolita Lempicka Elle L’Aime Eau de parfum

Afgelopen week schreef ik een blogpost over mijn drie favoriete geuren, alleen is er sinds die blogpost het een en het ander veranderd. De drie geuren die ik daar benoemen zijn nog steeds mijn favorieten, maar er is er een bijgekomen en dat is deze heerlijke geur van Lolita Lempicka, namelijk Elle L’Aime Eau de Parfum. Een heerlijke geur en nieuwe favoriet! 

Deze geur kreeg ik met Sinterklaas en het is een prachtige flacon om naar te kijken met het glas en de gouden details en een pracht plaatje op je beautytafel! Ik was zelf totaal niet bekend met deze geur, maar hij is me toch lekker! Echt een heerlijke geur om te dragen.

Het merk is vernoemd naar de Franse mode ontwerpster en artiest Lolita Lempicka. Zij is geboren in 1954 en opende haar eigen winkel in 1984 in het hart van het Marais district in Parijs met haar modeontwerpen in vrouwelijke sprookjes stijl. De parfums van Lolita zijn net zo mooi en uniek als haar kleding en de sprookjesachtige vibe die zij er aan geeft. Iedere geur en fles heeft haar eigen verhaal. In 1994 lanceerde Lolita haar eerste parfum en daarna is dit alleen maar door gegaan!

Elle L’Aime Eau de Parfum is de geur die zijn lanceerde in 2013. En wat een prachtige flacon is het toch! De glazen fles met de gouden elementen en drukke ontwerpen doet denken aan de betoverende wereld van een sprookje. De geur doet je denken aan een gepassioneerde vrouw vol vertrouwen. Het is een warme en sensuele geur en geschikt voor iedere aangelegenheid. Het is een geur met noten als citrusvruchten, bergamot, neroli en kalk met een hart bestaande uit kokos, jasmijn en ylang-ylang en een basis van sandelhout, vanille en mirre. Wat mij betreft een heerlijke geur voor iedere vrouw die van iets sensueels houdt.

Geuren met een basis van vanille doen het bij mij altijd uiterst goed en daarnaast het heerlijke van kokos en citrus is geweldig! Ik voeg deze parfum toe aan mijn favoriete parfums van het moment en ga hem heel erg veel dragen!

Ben jij bekend met de geuren van Lolita Lempicka?

No Comments

Leave a Reply