BOOTS Champneys Heavenly Days

December is de maand om jezelf te verwennen. Is het niet met cadeautjes door en voor anderen en voor jou, dan is het wel met een heerlijke thuis spa met deze luxe en prachtige producten en ontkom aan de hectische kerst stress met lavendel, geranium en kalmerende kamille in een heerlijk bubbelend bad. Vandaag tijd om deze twee producten van BOOTS uit de Champneys Heavenly Days lijn uit te proberen en te reviewen. 

Champneys Heavenly Days

De Champneys Heavenly Days lijn bestaat uit vijf heerlijke producten die ervoor zorgen dat jij heerlijk tot rust komt tijdens of na alle kerststress en daarnaast biedt het ook heel veel verzorging voor de huid. Vijf verschillende producten met een rustgevende aromatische geur waarmee jij gemakkelijk een spa creëert in je eigen huis en badkamer. Buiten de twee producten die ik vandaag aan je laat zien, bevat de lijn ook nog een body souffle, een shower cream en een  Sleep Temple Balm.

Champneys Heavenly Days Bubble Heaven

Een heerlijk schuimend bad waar je tot rust kunt komen met een maskertje op en een boek erbij. Even helemaal nergens aan hoeven te denken en genieten! Daar zorgt deze Bubble Heaven wel voor. Het is een heerlijke badschuim wat zorgt voor een intens schuimbad waar je tot rust kunt komen en dat allemaal in je eigen badkamer. Het badschuim heeft de rustgevende geuren van lavendel, geranium en kamille. Het zorgt voor een rustgevend moment en daarnaast is het ook nog verzorgd door de eigenschappen die deze ingrediënten met zich meebrengen.

Echt een fantastisch product voor in bad en je huid voelt heerlijk zacht na het urenlang badderen met dit product!

Champneys Heavenly Days Bubble Heaven  is verkrijgbaar voor €12,95 (500 ml).

Champneys Heavenly Days Sleep Pillow Mist

Dit zijn producten die ik geweldig vind, rustgevende producten in de vorm van geur die je in je slaapkamer verneveld door middel van een brandertje of een pillow mist. Ook dit product bevat de geuren van lavendel, geranium en kamille en zorgt ervoor dat je helemaal tot rust komt voor het slapengaan. Je sprayt de Champneys Heavenly Days Sleep Pillow Mist over je beddengoed en komt helemaal tor rust en kunt vervolgens genieten van een welverdiende en heerlijke nachtrust.

Champneys Heavenly Days Sleep Pillow Mist is verkrijgbaar voor €12,95 (50 ml).

Twee heerlijke producten waardoor ik wel ontkom aan alle kerst en nieuwjaar stress en tot rust kom in mijn eigen huis. Alle producten zijn exclusief verkrijgbaar via BOOTS.

Ben jij bekend met de producten uit de Champneys Heavenly Days lijn? 

No Comments

Leave a Reply