4 mini’s van Benefit testen #2

Toen wij in Londen waren, was het daar black Friday en hadden we de meest leuke aanbiedingen met make-up en zo had Benefit ook een ontzettend leuke actie; drie halen, twee betalen met alle producten! Ik was zelf heel erg benieuwd naar een aantal producten van Benefit en zo besloot ik om drie setjes met mini’s te kopen, waardoor ik maar liefst 12 producten heb weten te bemachtigen! Vandaag review ik de tweede vier mini’s en laat ik weten of ik misschien overweeg om de fullsize te kopen. 

De producten die ik heb gekocht, zijn afkomstig uit het Date Night With Mr. Right set met daarin deze vier mini’s Ik heb hem een paar weken terug gekocht in Londen, maar hij is ook in Nederland verkrijgbaar geweest. Deze set zelf met allemaal mini’s is pas vanaf 22 november 2018 verkrijgbaar, maar deze mini’s zijn ook los verkrijgbaar of in een fullsize variant. Twee weken terug reviewde ik de eerste set al, mocht je daar benieuwd naar zijn, lees dat dan zeker eventjes terug.

Rockateur

Ik gebruik dagelijks blushes en het doet net iets extra’s met je gezicht als er een kleurtje op zit. Ik vind deze blush echt prachtig! Het is een iets donkere, oudroze, perzik blush met een shimmertje erin. In een blush mag wat mij betreft wel een subtiel glansje zitten, het hoeft wat mij betreft niet allemaal zo mat. Een hele mooie kleur, die je goed kunt opbouwen, het is nu niet direct een flinke donkerroze vlek op je wang, maar heel subtiel. Dit maakt het ook een goede kleur voor eigenlijk iedereen, je kunt hem namelijk opbouwen naar hoe donker jij hem wilt en dus geschikt voor de lichte en de donkere huidjes. Zeker een fijn product.

They’re real! mascara

De mascara’s van Benefit vind ik echt fantastisch! Vorige week reviewde ik al een andere mascara van Benefit en nu deze. They’re Real! mascara ken ik al en ik ben weer opnieuw enthousiast over de fijne mascara!

De mascara zorgt voor met dit fijne borsteltje dat de wimpers lengte, volume en een mooie krul krijgen. De mascara is intens zwart en geeft mijn wimpers een geweldige vibe naar boven en maakt de ooglook helemaal af! Een mascara die ik zeker toe zou willen voegen aan mijn stash, als deze op is!

Watt’s up! highlighter

Het afgelopen jaar zijn we om gegooid door alle highlighters en ik vind het ook een heerlijk product om mee te werken. De laatste tijd neig ik toch meer naar de vloeibare highlighters of de highlighters in stick vorm en dit vind ik heel fijn aanbrengen. Zo ook deze highlighter van Benefit! Het is een highlighter die je gemakkelijk aanbrengt op de punten die je wilt accentueren en geeft een prachtige glow! Een top product!

They’re real! double the lip

Ik ben eerlijk gezegd niet zo’n fan van deze trend, namelijk twee kleuren in een lipstick en dit aanbrengen op je lippen. Geef mij maar gewoon een kleur waarmee ik een mooie look creëer. Ik vind het daarnaast ook zo dat je de overgang super goed ziet en om dit mooi weg te werken moet je toch weer aan de slag gaan met een penseeltje. Helaas, een misser wat mij betreft.

Hier zie je de swatches van de producten! Hele mooie blush en highlighter en ook de kleur van de lipstick is prachtig, maar helaas die harde overgang. Dat is dan weer jammer.

Weer vier nieuwe producten voor in mijn stash, waar ik onwijs blij mee ben. De lipstick blijf ik ook zeker gebruiken, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar een andere lipstick en de rest van de producten gaan tot mijn favorieten behoren.

Wat vind jij van de producten van Benefit?

2 Comments

 • Reply
  Simone
  december 20, 2017 at 10:07

  Wat leuk, deze mini’s! Ik heb eigenlijk nog nooit een product van Benefit gebruikt, dus extra leuk om het dan zo te proberen!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   januari 17, 2018 at 13:43

   Ze zijn echt de moeite waard om eens te proberen. Daarnaast zijn ook heel veel mini’s los verkrijgbaar.

  Leave a Reply