ROOM MAKEOVER | DEEL 2 – HOE GAAT HET NU?

Alweer ruim een maand geleden, 11 november, begon de room make-over. Ik had vooraf een plan opgesteld wat ik allemaal wou gaan doen, een moodboard gemaakt met inspiratie en op 11 november kwamen de before foto’s online met de slaapkamer in originele staat. Mocht je die niet gezien hebben, kijk hem zeker nog eventjes. Daarna is het allemaal begonnen, de foto’s waren geschoten, de blogpost online en ik ben begonnen met het leeghalen van de kamer en nu een maand verder is het bijna helemaal klaar. Nog de laatste puntjes op de I en ik vertel je er vandaag meer over. 

Wat is er allemaal al veranderd?

Er is al zo ontzettend veel veranderd allemaal in de kamer! Allereerst de meest grote verandering, de kleuren van de muur. We hebben de muren echt totaal veranderd en er is niets meer over van de originele kleur van de muur (waar ik trouwens heel blij mee ben dat dat niet zo is). Hier is het nog eventjes kort mis gegaan, want we hadden een hele andere kleur dan dat we eigenlijk wilden, maar ook dit hebben we weten op te lossen en uiteindelijk is hier iets heel tofs uit gekomen.

Daarnaast zijn er ook nog wat andere dingen veranderd binnen de aankleding. Ik heb andere dingen aan de muren gehangen of we hebben wat dingen veranderd binnen de items die er al hingen (snap je het nog?). Het lijkt in ieder geval door de meest kleine veranderingen al een hele andere kamer, waar ik echt super blij mee ben!

Mijn grote twijfel

Mijn meest grote twijfel zijn de gordijnen. De kleuren in de kamer zijn heel erg veranderd en voorheen lag de nadruk op het roze en dat is nu niet meer. Het roze komt wel nog steeds terug in de kamer in de kleine details en dit vind ik ook erg leuk, maar de roze geruiten gordijnen? Dat weet ik nog steeds niet. Ik heb ze bewust een hele tijd laten hangen, zodat ik er aan kon wennen en in het begin heb ik ook telkens gezegd dat ik ze toch wou gaan veranderen, maar ik denk dat ik het voorlopig toch zo laat.

De kleuren komen toch telkens nog terug en zo storend is het nu ook weer niet. En dit is iets wat altijd veranderd kan worden.

Wat moet er nog gebeuren?

Het gaat echt nog om de kleine details die er moeten gebeuren en dat zit hem in de aankleding. Zo wil ik het lampje dat op mijn beautykasten/nachtkastje staat nog schilderen, dat het dezelfde kleur is als de muur en ben ik nog bezig met het maken van de kussentjes die op het bed komen te liggen. En simpelweg is dat het wat er nog moet gebeuren. Niet zo ontzettend veel, maar wel een aantal dingen die je telkens uitstelt, want het is niet onwijs belangrijk.

Na deze week ga ik in ieder geval de vakantie in en heb ik iets meer tijd om aan de slag te gaan met de afronding van de kamer en kunnen de eindfoto’s gemaakt worden, want ik hoor al enthousiaste verhalen over de nieuwe kamer en ik wil het resultaat graag met jullie delen.

Wat zou jij nog willen veranderen aan je kamer?

No Comments

Leave a Reply