Mijn drie favoriete parfums

Ik heb al heel veel verschillende geurtjes versleten en zo heb ik ook al heel wat favorieten geuren gehad. Ik ben iemand die een stash heeft met meerdere geuren daarin, waarvan de meeste zoet zijn en nu komen er steeds meer varianten in. Ik gebruik vaak een parfum langere tijd tot deze bijna of helemaal op is en dan ga ik weer opzoek naar een nieuwe geur. Toch blijven er een aantal geuren speciaal die ik gebruik bij speciale momenten of die ik nu heel graag overdag gebruik en dat zijn op dit moment deze drie parfums, mijn drie favoriete geuren. 

Heel lang is de parfum Ariana Grande Sweet Like Candy favoriet van mij geweest voor elke dag en Diasy Dream van Marc Jacobs is voor mij altijd een speciale geur geweest die ik voornamelijk in de weekenden of met speciale gelegenheden droeg. Daarnaast wisselde ik Sweet Like Candy van Ariana Grande regelmatig af met andere geurtjes, zoals de geuren van de Etos (vooral Sapphire Sky vind ik heerlijk!) of andere geuren. Op dit moment zijn dit toch wel echt mijn favoriete geuren, voor overdag en/of met speciale gelegenheden of in het weekend.

Valentino | Valentina Eau de Parfum

De geur Valentina van Valentino is ook een hele verleidelijke, verfijnde geur met bloemen. Deze geur heb ik met kerst gekregen en het is een geur die ik niet zo maar op doe, maar als ik hem draag kan ik daar intens van genieten. Het is een hele mooie geur, maar ik vind hem voor mij iets te heftig voor alle dag, zeker op stage of bij mijn weekendbaantje. Voor in de weekenden en avonden gebruik ik hem wel heel erg graag!

Valentina bestaat uit geurnoten van jasmijn, tuberoos, oranjebloesem van Amalfi en de wilde aardbei.

Valentina is verkrijgbaar bij ICI Paris XL voor €53,38 (30 ml), €61,58 (50 ml) en €77,47 (80 ml).

Marc Jacobs | Daisy Dream Eau de Toilette


Daisy Dream is al lange tijd mijn favoriete geur voor feestjes, in de avonden en de weekenden. Echt een hele speciale geur. Het is een jeugdige, energieke en romantische geur. Het is een frisse geur, maar toch heeft hij ook dat spannende verleidende en romantische door de verschillende geurnoten. Je komt van alles tegen in de geur, fruitige noten zoals bramen, grapefruit en peer, maar ook bloemen en het zachte van kokoswater. Een hele prettige geur en de parfum ziet er ook onweerstaanbaar uit!

Daisy Dream bestaat uit geurnoten van jasmijn, noten van lychee en blauwe regen.

Daisy Dream is verkrijgbaar bij ICI Paris XL voor €51,70 (30 ml), €55,58 (50 ml) en €79,13 (100 ml). Daarnaast is Daisy Dream (50 ml) ook verkrijgbaar bij Douglas in een geurset met een body lotion (75 ml) en shower gel (75 ml) in dezelfde geur voor €56,10.

Tommy Hilfiger | Tommy Girl Eau de Prep Eau de Toilette

Tommy Girl Eau de Prep is de geur die het laatst is toegevoegd aan mijn collectie en echt mijn favoriete geur geworden voor elke dag. Ik gebruik hem het liefst echt elke dag en wissel hem zelfs niet meer om in de weekenden en anders moet ik me er echt toe dwingen. Ik merk dat ik nog steeds heel erg fan ben van zoete geuren, maar ook begint het intense bloemige mij te prikkelen. Ik vind dit bijvoorbeeld een hele lekkere geur en het is echt een hele frisse, bloemige geur. Helemaal in mijn straatje dus!

Tommy Girl Eau de Prep bestaat uit geurnoten van mandarijn, tangerine, jasmijn en cameliabloem.

Tommy Girl Eau de Prep is op dit moment verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €19,00 (100 ml). Vaak zie ik met deze geur leuke aanbiedingen bij zowel Kruidvat als Etos.

Dit zijn de geuren die ik op dit moment met veel liefde draag en waar ik toch het eerst naar grijp in de ochtend en tussendoor. Voorlopig verwacht ik dat dit nog wel mijn favoriete zullen blijven en mocht het veranderen, dan wordt het dan weer tijd voor een nieuwe update op de blog met drie nieuwe geuren.

Welke geur draag jij het liefst of zou je nog willen proberen?

No Comments

Leave a Reply