8 leuke jurkjes voor de feestdagen

Wat vertel je me nou? Heb jij nog géén jurkje voor de feestdagen? De feestdagen komen er nu toch wel echt aan en ik begin alvast met aftellen voordat we ons in ons mooiste jurkje kunnen hijsen, heerlijk kunnen eten rondom de kerstboom en samen kunnen zijn met familie. Mocht jij nog geen jurkje hebben, geen paniek, ik heb 8 leuke jurkjes voor je verzameld waarmee jij straalt tijdens de feestdagen.

Eerlijk gezegd weet ik zelf ook nog niet wat ik aan doe tijdens de feestdagen, maar ik vind in ieder geval een jurkje altijd super! Ik hou zelf van niet al te overdreven jurkjes, maar met de feestdagen mag er een heerlijk glittertje of een spannend stofje aan te pas komen. Ik heb dus verschillende soorten jurkjes gevonden die ik met je wil delen. 

1. Nikkie Jurk – €149,95 / 2. Caroline Biss Jurk – €172,50 / 3. Sandwich Jurk – €99,95 / 4. Vero Moda Jurk – €34,99 / 5. Nikkie Jurk – €189,95 / 6. Nikkie Jurk – €189,95 / 7. Sandwich Jurk – €119,95 / 8. Only Jurk – €49,99

Zelf ben ik ontzettend fan van de jurkjes van Nikkie en zeker het eerste jurkje bestaat uit zoveel varianten en kleuren en het is altijd goed, maar ook zeker voor de feestdagen. Deze gestreepte vind ik zelf ontzettend mooi en door de uitlopende rok is het ook nog eens feestelijk! Daarnaast zijn de andere twee jurkjes van Nikkie nog iets feestelijker met kant en een leuke strik en met zwart speel je altijd op safe.

Mocht je iets meer willen opvallen, dan kan dat met de jurk van Caroline Biss met de bloemenprint en doorschijnende stukken van de jurk. Tijdens de feestdagen is een warme jurk ook heerlijk, de eerste jurk van Sandwich is ook prachtig en deze kan je de hele winter door dragen en de andere jurk van Sandwich is ook leuk voor de feestdagen, maar ook op andere momenten.

Wil je liever een meer budgetproof jurkje voor de feestdagen, het kost namelijk allemaal al genoeg tijdens de feestdagen, dan hebben Vero Moda en Only ook hele leuke jurkjes. De jurk van Only is groen en heeft een boothals, net een ander soort jurk dan alle andere zwarte jurkjes. De jurk van Vero Moda heeft pailletten en dit ziet er super feestelijk uit!

Heb jij al een leuk jurkje voor de feestdagen?

 

No Comments

Leave a Reply