4 mini’s van Benefit testen #1

Toen wij in Londen waren, was het daar black Friday en hadden we de meest leuke aanbiedingen met make-up en zo had Benefit ook een ontzettend leuke actie; drie halen, twee betalen met alle producten! Ik was zelf heel erg benieuwd naar een aantal producten van Benefit en zo besloot ik om drie setjes met mini’s te kopen, waardoor ik maar liefst 12 producten heb weten te bemachtigen! Vandaag review ik de eerste vier mini’s en laat ik weten of ik misschien overweeg om de fullsize te kopen.

De producten die ik heb gekocht, zijn afkomstig uit het I Pink I Love You set met daarin deze vier mini’s Ik heb hem een paar weken terug gekocht in Londen, maar hij is ook in Nederland verkrijgbaar geweest. Deze set zelf met allemaal mini’s is pas vanaf 22 november 2018 verkrijgbaar, maar deze mini’s zijn ook los verkrijgbaar of in een fullsize variant.

Dandelion blush


Een blush is een product dat ik heel erg mooi vind en mijn witte huidje goed doet! Ik vind het prachtig om een lichtroze, iets sprankelende blush aan te brengen op de appeltjes van mijn wangen, waardoor mijn gezicht iets meer kleur heeft dan hij van zichzelf heeft. Hierbij is het belangrijk dat het een lichte blush is (het moet er namelijk niet van af springen) en dat hij koel is. Het is een hele zachte poeder, lichtroze en brengt heel erg fijn aan op de appeltjes van mijn wangen en is daarnaast ook goed op te bouwen in kleurintensiteit. Een product dat ik zeker fijn vind!

Roller Lash Curling Mascara


Dit is een hele bekende mascara en hij ziet er in fullsize verpakking ook heel leuk uit! De mascara krult je wimpers, zorgt voor een liftend effect van de wimpers en zorgt dat dit effect wel 12 uur zo blijft. Het is echt een fijne mascara, daarnaast ook nog waterproof en gemakkelijk te verwijderen met make-upremover.


Het is een ontzettend fijn borsteltje waarmee je alle wimpertjes gemakkelijk kunt aanzetten en kunt voorzien van een likje mascara. Ik vind het echt een ideaal product, waarmee mijn wimpers goed gekruld worden! Een product dat ik op dit moment met veel liefde gebruik en elke dag mijn wimpers weer mooi gekruld en zwart mee maak.

Dandelion Dew


Dit is de vloeibare variant op de Dandelion Blush, het heeft dezelfde zachtroze kleur die gemakkelijk samensmelt met de huid en in de foundation is te blenden. Dit geeft een nog subtielere look dan de poederblush, maar in combinatie kan je deze twee ook heel mooi opbouwen. Het voelt heel zacht aan en verdeelt gemakkelijk over de wangen.

Posietint Cheek & Lip Stain


Een product voor zowel de wangen als de lippen, al moet ik bekennen dat ik het niet zo’n prettig product vind voor op de lippen en ik het alleen voor op mijn wangen gebruik. Ik vind het een hele fijne blush en geeft een felroze, maar toch subtiele blos op de wangen. Het brengt gemakkelijk aan en geeft een gezonde look. Ik vind het product voor op de lippen niet heel erg lekker smaken en gebruik het daarom liever alleen op de wangen.

Hier zie de swatches van de drie blushes (en lipstain). Links het je Dandelion Dew, Posietint Cheek & Lip Stain en de Dandelion Blush. Alle drie mooie, zachtroze tinten die je kunt combineren of individueel kunt gebruiken en aanbrengen op de huid. De Dandelion producten zijn een stukje lichter en Posietint Cheek & Lip Stain is een stukje feller, maar mooi in de huid te  blenden.

Vier hele fijne producten, die ik heel graag gebruik op het moment. Zeker de Dandelion Blush en de Roller Lash Curling Mascara zou ik opnieuw kunnen kopen, want deze bevallen uiterst goed! Binnenkort zal ik ook nog de 8 andere producten van Benefit laten zien die ik heb geshopt!

Wat vind jij van de producten van Benefit?

No Comments

Leave a Reply