Mijn interieur dromen

Iedereen heeft dromen en dat is maar goed ook! Zelf heb ik er misschien iets te veel en ik weet dat ze lang niet allemaal uitgevoerd kunnen gaan worden, nu niet, maar misschien over een aantal jaren wel. In ieder geval, dromen rondom het interieur. Deze dromen verschillen van een bepaalde soort bank tot aan grote projecten zoals van het bouwen van een eigen huisje. Vandaag vertel ik je mijn interieur dromen! 

Een blauwe velvet bank

Een hele tijd terug was ik aan het winkelen en toen zag ik het weer. Ditmaal een oudroze, maar ik zou zo graag een knus plekje willen creëren in huis met een velvet blauwe bank! Dit vind ik er zo ontzettend leuk uitzien met wat mooie kussentjes in verschillende materialen. Het liefst wil ik dan een babyblauwe bank tegen een donkere (of eventueel betonnen muur!). Ik zie het al helemaal voor me, het lieflijke van de bank en het stoere van een betonnen muur. Een leuk vloerkleed eronder een boek erbij en ik weet me daar wel te vermaken!

En-suite deuren

Wellicht ken je ze wel, de en-suite deuren. Ik vind dit heel erg leuk! De deuren zorgen voor een knusse sfeer in huis, maar daarnaast kun je ook gemakkelijk twee ruimtes van elkaar afscheiden. Zo kun je in de ene kamer rustig zitten en eventueel studeren, terwijl de ander in de andere kamer zit met vrienden of familie. Ik zag dit vroeger altijd al bij een vriendinnetje en toen vond ik dit, als kind, al super mooi en dat is er een beetje in blijven hangen. Wie weet komt het nog ooit in mijn eigen huis!

Een inloopkast en beautykamer

Dit is denk ik de droom van iedere beauty- en fashionliefhebber, een kamer voor al die spullen! Ikzelf heb nu mijn kleding, schoenen, tassen en make-up over twee ruimtes verdeeld, namelijk de slaapkamer en de zolderkamer. Totaal niet handig en daarom lijkt het me geweldig als ik uit huis ga om een kamer te hebben voor al die spullen en dat allemaal knus in te richten, misschien wel daar met die velvet bank!

Betonmuren achter het toilet

Ik gaf het net al even kort aan, een betonnen muur! Dit vind ik zo gaaf! Ik heb het ooit ergens gezien op het toilet, waar heel de ruimte die betonnen look had en dan met een wit strak toilet, wastafel en een mooie grote spiegel aan de muur. Ik vind het echt super knus als dat zo zou zijn. Hetgeen wat ik me nog van dat toilet kan herinneren was dat er een kaarsje brandde dat zo ontzettend lekker rook, dat moet dus ook!

Grote boekenkast voor mooie spullen

Daarnaast lijkt het me heel leuk, mits je de ruimte hebt, om een grote boekenkast in huis te plaatsen waar je allemaal mooie spulletjes en boeken geordend neer kan stallen. Echt zo’n boekenkast waar je voor gaat staan en naar gaat kijken. Ik heb wel eens rondgekeken voor dit soort boekenkasten, maar nog niet echt iets gevonden wat ik zou willen, wellicht moet ik dan een boekenkast op maat laten maken, wil ik dit plan echt uit gaan voeren.

Een eigen huis bouwen

En dan nog een heel groot project dat ook nog op mijn bucketlist staat: een eigen huis bouwen. Dit lijkt me ook zo gaaf om te doen en dan kan ik alles maken zoals ik wil (mits mijn vriend het daarmee eens is, al mijn wensen uitvoeren!). Ik heb dit toen allemaal meegekregen toen mijn ouders gingen bouwen (met ons als kleine kinderen erbij) en dat lijkt me toch ook heel gaaf om zelf eens te doen!

Dit zijn mijn interieurdromen en ik hoop dat ze ooit uit mogen komen! Zeker het bouwen van mijn eigen huisje, lijkt me ontzettend gaaf en dan natuurlijk een betonnen muur ergens in huis!

Wat zijn jouw interieurdromen?

No Comments

Leave a Reply