ETOS LIMITED EDITION KERSTMAKE-UP

Met kerst wil iedereen er op en top uit zien, tenminste, bij mij is het al jaren zo dat ik heerlijk uitgebreid in bad ga, mijn favoriete parfum op doe, een leuk jurkje aan doe, mijn haren in de krul en natuurlijk ook een mooi make-upje. Ik ben zelf ontzettend fan van dit opdoffen met de feestdagen en daarnaast ben ik ook al jaren fan van budgetvriendelijke make-up, onder andere van de Etos. Etos komt regelmatig met leuke limited editions en ditmaal met een leuke kerstcollectie!

In deze kerstcollectie van Etos vind je niet alleen make-up, waar ik het vandaag overigens voornamelijk wel over ga hebben, maar ook luxe geurkaarsen, een slaapmasker en producten voor een mooie huid. Zelf review ik vandaag drie producten uit deze prachtige collectie, namelijk de primer ‘Golden Flakes’, Glittery Hair & Body Spray en het Luxurious Eyeshadow Palette.

Primer ‘Golden Flakes’


Ik gebruik zelf heel graag primers met een glittertje erin en als mijn primer dit zelf nog niet bevat dan smeer ik er nog wat vloeibare highlighter overheen, om maar die mooie glow op mijn gezicht te hebben. Dit geeft een ontzettend frisse blik in je gezicht en Etos heeft ook zo’n primer uitgebracht met mooie ‘Golden Flakes’ erin. De primer is op basis van siliconen en heeft een volle textuur en laat zich gemakkelijk over het gezicht verdelen. Daarnaast maakt het mijn huid ook heerlijk zacht en laat het geen plakkerig gevoel achter en ben je direct klaar om aan de slag te gaan met foundation en concealer.

De primer zorgt ervoor dat lijntje en (grove) poriën minder goed zichtbaar zijn, waardoor de huid er egaal uitziet. Daarnaast bevat de primer vitamine E, waardoor de huid meer straalt en stevig aanvoelt. De ‘Golden Flakes’ zie je op de huid niet, maar wel wordt er een prachtige, gezonde gloed achtergelaten op de huid.

De Primer ‘Golden Flakes’ is verkrijgbaar voor €6,99.

Glitter Hair & Body Spray


Wie wil er nu geen glitters tijdens de feestdagen? Deze prachtige spray is tijdens de feestdagen een echte vriend en staat prachtig op je beautytafel. De Glitter Hair & Body spray geeft een subtiele aanwezige glitter voor het haar en lichaam. Het geeft net dat beetje extra in het haar en daarnaast is het ook prachtig om te gebruiken op je decolleté of armen (ik draag namelijk op dit moment geen blote benen meer) en zo straal je helemaal tijdens het kerstdiner! Daarnaast kun je hem ook eventueel subtiel aanbrengen in het gezicht voor een subtiele glans.

De Glitter Hair & Body Spray is verkrijgbaar voor €4,99.

Luxurious Eyeshadow Palette


Dan het Luxurious Eyeshadow Palette, wat een pareltje. Ik heb deze al heel veel voorbij zien komen op Instagram en in de winkels heb ik er ook bij staan wegsmelten. Echt waanzinnige mooi! Het is een palette met 9 draagbare kleuren, die geschikt zijn voor een feestje, maar ook voor alledaags. De kleuren verschillen van zachtroze en nude tot paars en nog donkerder paars. Je kunt de kleuren gebruiken voor een zachte look, maar daarnaast ook opbouwen met bijvoorbeeld een glitter eyeliner en wat oogschaduw onder de onderste wimperrand voor een avondlook. Het palette bevat daarnaast matte en shimmery oogschaduws, die trouwens nog veel intenser worden als je wat primerwater op je kwastje sprayt.

Het Luxurious Eyeshadow Palette is verkrijgbaar voor €5,99 en bevat negen mooie oogschaduwkleuren voor een feestelijke (maar tevens ook draagbare) ooglook.

Deze en nog veel meer producten uit de limited edition kerstcollectie zijn nu verkrijgbaar bij Etos. Wees er wel snel bij, want de producten gaan hard en zijn maar een poosje verkrijgbaar bij jouw Etos filiaal.

Welk product vind jij het mooiste?

1 Comment

  • Reply
    Jessica J.
    december 9, 2017 at 11:38

    Echt een heel erg mooi palette. Die primer klinkt ook lang niet slecht!

  • Leave a Reply