L’OCCITANE ADVENTSKALENDER 2017

Al een aantal jaar zijn wij thuis fan van de adventskalenders van L’Occitane, 24 leuke goodies in een ontzettend mooi pakket. Voorgaande jaren hebben we alle producten uit de adventskalender met veel liefde gebruikt, waarvan we sommige producten nu nog gebruiken of ondertussen de fullsize variant van hebben aangeschaft, omdat het zo goed was bevallen. Ook dit jaar komt L’Occitane met een leuke adventskalender, twee zelfs en ik ga vandaag vertellen wat ik van deze adventskalender vind. 

Zoals ik al benoemde heeft L’Occitane dit jaar twee adventskalenders uitgebracht, de adventskalender die wel al kennen van voorgaande jaren met ditmaal andere producten en de Premium adventskalender. De Premium Adventskalender van L’Occitane bevat een aantal luxere producten uit het L’Occitane assortiment. Je hebt dus de keuze uit de L’Occitane Premium Adventskalender van €99,00 en de L’Occitane Klassieke Adventskalender 2017 van €49,00.

Het ideale van de deze adventskalenders is dat je op een leuke manier kennis kan maken met producten en zo wellicht nieuwe favorieten ontdekt en om je huid natuurlijk net iets extra’s te geven de dagen voor kerst. De adventskalender bestaat uit 24 heerlijke mini’s, waarvan je er elke dag opnieuw één mag ontdekken. De mini’s zijn daarnaast ook ideaal voor mee op reis of voor in je handtas.

De adventskalender ziet er wederom weer heel leuk uit en prachtig voor in huis de komende maand tot je alle vakjes open hebt kunnen maken en mogen ontdekken welk product en die dag weer in zat. Qua vormgeving is hij identiek aan de adventskalender van voorgaande jaren, de sfeer is door de illustraties weer een beetje anders en geeft de gezellige decembermaand weer. De illustraties zijn dit jaar verzorgd door Kanako. De adventskalender bestaat echt uit vakjes en de L’Occitane Premium Adventskalender bestaat uit lades die je open kunt maken.

Je maakt de adventskalender open met een rode strik en dan komt er heerlijk prachtig dorpje te voorschijn waar alles al in kerstsfeer is door de kerstboom die al staat en de lichtjes die branden. Daarnaast is iedereen in rep en roer voor de feestdagen. De illustratie vertelt echt een verhaal! Jij komt door de adventskalender ook al helemaal in de kerstsferen en zeker als je elke dag een deurtje mag open maken en opnieuw een cadeautje krijgt. In de adventskalender vind je 24 beauty-producten, met een totale waarde van € 84. Om jullie alvast een kijkje in de te  geven in de Klassieke Adventskalender vertel ik wat er in zit. Mijn ervaringen met de producten laat ik nog even achterwegen, zo blijft het allemaal nog een beetje een verrassing.

De L’OCCITANE Klassieke Adventskalender 2017 bevat:
• De Pivoina Flora Handcrème 10 ml
• Een Verveine Agrumes Showergel 30 ml
• Een Shampoo Essential Oils 35 ml
• Een Conditioner Essential Oils 35 ml
• Een Aromachology Bath Cube 33 gram
• Een Aromachology Showergel 35 ml
• De Arlésienne Soap 50 gram
• Een Arlésienne Eau de Toilette 7,5 ml
• Een Cherry Blossom Showergel 35 ml
• Een Cherry Blossom Shimmering Bodylotion 35 ml
• Een Shea Light Comforting Cream 10 ml
• Een Shea Showercream 30 ml
• Een Shea Handcrème 10 ml
• Een Shea Voetcrème 10 ml
• De Shea Extra Gentle Soap 35 gram
• Een Shea Lipbalm 10 ml
• Een Shea Ultra Rich Bodylotion 30 ml
• Een Almond Handcrème 10 ml
• Een Almond Concentrated Milk 20 ml
• De Almond Delicious Soap 50 gram
• Een Almond Shower Oil 35 ml
• Een Verbena Soap 25 gram
• Een Verbena Bodylotion 30 ml
• Een Verbena Handcrème 10 ml

Beide adventskalenders van L’Occitane zijn nu verkrijgbaar, echter zou ik er wel snel bij zijn, want het kan zo maar zijn dat ze al op verschillende plekken zijn uitverkocht.

Ga jij de adventskalender in huis halen of doe je hem cadeau aan iemand?

No Comments

Leave a Reply