Mijn duurste aankoop uit Londen

Het is alweer twee weken geleden dat ik de knoop doorhakte en dan eindelijk deze tas kocht, in Londen! Ik weet nog zo goed dat ik elke keer in Milaan aan het twijfelen was, moet ik het wel doen, moet ik het niet doen. Toen was het een item uit de nieuwe collectie en vond ik hem al schitterend en nu met een flinke korting, heb ik hem dan uiteindelijk gekocht. Mijn Furla tas, mijn duurste aankoop tijdens ons tripje naar Londen!

Ik heb de tas al zo vaak in mijn handen gehad en nu moest ik gewoon echt de knoop doorhakken en er helemaal voor gaan. Een tripje samen met mijn moeder naar Londen en dan deze geweldige tas kopen. Het was een hele dure aankoop, maar ik vind het zo ontzettend leuk!

Ik weet niet meer precies welke kleur de tas is, maar ik denk dat het de kleur Kahki-C/Brown is. Het is een hele moeilijke kleur in ieder geval om vast te leggen. De ene keer neigt hij meer naar grijs, dan weer naar groen en de volgende keer naar bruin, maar in ieder geval wel een hele basic kleur die overal bij kon. De details (de sluiting en het hengsel) zijn tussen het gouden en zilveren in, voor mij ideaal, want ik ben totaal niet van het opvallende goud.

Voor de rest is het een hele fijne tas, je kan hem namelijk om verschillende manieren dragen. Als handtas (met een dubbel hengsel), een schoudertas en als een crossbody tas. Ik zelf draag hem het liefst als crossbody, waardoor je hem dichtbij je lichaam hebt hangen en er ook niks mee kan gebeuren.

Ik kan weer mijn rekening gaan aanvullen, want dat is wel nodig met deze aankoop! Ik zelf had hem in Londen voor een leuker prijsje dan waar hij hier voor verkrijgbaar is. Ik ben er in ieder geval hartstikke blij mee en vanavond hangt hij weer mooi crossbody om mijn lichaam!

Ben jij fan van Furla?

No Comments

Leave a Reply