Wat zou jij doen met een miljoen?

Mannen en vrouwen zijn toch echt anders. Wat zou jij doen als je een miljoen euro zou winnen? Ik heb even rondgevraagd in mijn omgeving wat iedereen zou doen met een miljoen en er kwamen toch verrassende antwoorden naar boven! Ik laat je de verrassende antwoorden zien én ik deel wat ik zou doen met 1 miljoen. Je ziet ontzettend mooie berichten en je kunt er precies uithalen wat door mannen is geschreven en welke door vrouwen, zij denken namelijk zo anders. Bitcoin en een Iphone X tegenover kleding, schoenen en een eigen merk opzetten. Hele uiteenlopende ideeën, maar daarnaast willen er ook mensen een huisje kopen en reizen gaan maken. Dit is dan weer gelijk, zowel vrouwen als mannen vinden het leuk om een eigen plekje te hebben en de wereld te ontdekken.

Wat zou ik doen met een miljoen?

Na al die mooie antwoorden heb ik ook even nagedacht over wat ik zelf zou willen doen met een miljoen, het kan je namelijk zomaar gebeuren dat je een klap geld wint bij een loterij en daar sta je dan. Heb jij er wel eens over nagedacht wat jij dan zou doen?

Een huisje kopen

Ik zou in ieder geval een huis voor mezelf kopen (en voor mijn vriend natuurlijk) of even wachten tot hij of wij beide onze studie af hebben en daarna een huisje kopen. Dit scheelt al zoveel dat je daar dan niet meer over na hoeft te denken over hoe je dat zou willen gaan doen. Ik zou dit huis inrichten in een knusse, landelijke stijl en een hele leuke kamer creeëren voor mezelf waar ik mezelf kan opsluiten met een boek, een serie en mezelf kan verdrinken in mijn laptop.

Een goede camera

Daarnaast lijkt het me geweldig om een nog betere camera te kopen, zodat ik prachtige plaatjes kan schieten! Misschien zelfs een nieuwe telefoon, bijvoorbeeld de iPhone X die daarnaast ook een super goede camera heeft waar ik foto’s mee kan maken als ik on the go ben. Zo heeft Mobiel.nl hele mooie deals met deze telefoon en andere met verschillende providers.

Een mooie reis maken

Daarnaast lijkt het me geweldig om een hele mooie reis te maken naar Japan. Dit staat nog op mijn bucketlist en toevallig ook bij mijn vriend. Dit lijkt me zo gaaf om allemaal te ontdekken en daar rond te kijken, maar het is een aardig kostenplaatje wat er aan hangt, maar dat moet met dit geld wel lukken!

Heb jij er wel eens over nagedacht wat jij zou doen met al dat geld, zou je het misschien wegleggen voor na je studie of zou je misschien wel stoppen met je studie en gaan reizen. Ik ben benieuwd geworden!

Wat zou jij doen met 1 miljoen?

No Comments

Leave a Reply