Babor Ampoule Concentrates Adventskalender 2017

Adventskalenders vind ik altijd zo leuk! Elke dag een nieuw vakje open maken en worden verrast door hetgeen wat erin verstopt zit. Elk jaar komen verschillende beautymerken met geweldige adventskalenders. Zo heb ik al eens de adventskalender van L’occitane geprobeerd en dit jaar is het de beurt aan die van Babor. Benieuwd wat mijn eerste indruk van de Babor Ampoule Concentrates Adventskalender van 2017 is, lees dan snel verder.

Deze adventskalender van Babor, de Babor Ampoule Concentrates Adventskalender van 2017 bestaat namelijk uit ampullen voor de huid. Achter alle 24 deurtjes vind je een ampul die je huid intensief hydrateert en de huid een jeugdige uitstraling geeft. Het is voor mij echt een nieuw iets en ik weet ook niet direct of het geschikt is voor mijn huid. Mijn huid kan echt wel wat hydratatie gebruiken, maar het is ook bedoeld om rimpeldiepte te verminderen. In ieder geval heerlijke ampullen om je huid helemaal klaar te maken voor de feestdagen en heerlijke me-time in de avond of ochtend wanneer je de ampul gebruikt.

Er zitten een aantal verschillende ampullen in, geen 24 verschillende, maar negen verschillende die elkaar mooi aanvullen en de perfecte combinatie en balans zijn om jouw huid een oppepper te geven. De verschillende ampullen zijn:

• Hydra Plus Active Fluid | hydrateert de huid met waardevolle vochtvasthoudende factoren.
Algae Active Fluid | hydrateert op intensieve wijze en vitaliseert met de kracht van de zee
Triple Booster Fluid | ondersteunt de voor een jeugdige uitstraling verantwoordelijke huidfuncties met drievoudig effect
• Active Night Fluid | voor een herstelde huid gedurende de nacht
Collagen Booster Fluid |  voor de ondersteuning van de huideigen collageenproductie
• Youth Control Bi-Phase Ampoule | reduceert zichtbaar de rimpeldiepte en verstevigt de huid
• 3D Lifting Fluid | verbetert de huidelasticiteit en de weefselstevigheid
• Lift Express Fluid | reduceert optisch de rimpeldiepte
• SeaCreation The Serum | verwent de huid met luxueuze anti-aging werkstoffen

Hydratatie, stevigheid, elasticiteit, jeugdige uitstraling, noem maar op! Alles wat je voor je huid wilt hebben en dat in een kuur van 24 dagen om jouw huid te laten stralen. Ideaal voor een oppepper of als cadeautje om te geven tijdens de feestdagen. De ampullen zijn precies groot genoeg om te gebruiken voor gezicht en decolleté. Belangrijk dat je eerst het gezicht goed reinigt, het product over de huid en decolleté verdeelt en vervolgens in de huid klopt. Een verzorgende dag- of nachtcrème is tevens belangrijk om naderhand aan te brengen.

Ikzelf vind het een ideaal cadeau, sowieso zit je met een adventskalender altijd goed! Ik ga hem zelf mijn moeder cadeau doen en dan mag zij alles uitgebreid gaan testen, maar met Babor zit je altijd goed qua verzorging van de huid.

Ben jij bekend met de ampullen van Babor?

1 Comment

  • Reply
    Teddy
    november 26, 2017 at 17:46

    Dit lijkt me een hele mooie kalender!

  • Leave a Reply