Wishlist voor mijn roommake-over

Al een tijdje ben ik bezig met een leuk interieurproject; een roommake-over van mijn slaapkamer en werkplek. Zo deelde ik je vorige week de staat van mijn kamer op dit moment, ben ik daarna alle spullen gaan inpakken en alles gaan uitzoeken en als het goed is, wordt er op dit moment geverfd! Wat er allemaal precies gaat gebeuren, zal ik nog niet gaan verklappen, maar qua kleuren gaat er een heleboel veranderen! Daarom leek het me leuk om een wishlist met jullie te delen van items die mij leuk lijken in de nieuwe kamer!
Mijn slaapkamer bestaat natuurlijk uit mijn bed, een beautyhoekje en mijn werkhoekje waar ik zit te werken aan de site en voor school.  De basis (de meubels) zijn wit en die wil ik ook zo houden, wat ben ik blij zeg dat ik allemaal witte meubels hebt, want hier kan je oneindig mee combineren! Het roze gaat er allemaal vanaf en er komt een nieuwe kleur voor in de plaats en natuurlijk ook leuke decoratie! De eyecatcher in de kamer wordt de wand (er komt namelijk een wand in een sprekende kleur) en daarbij lijkt mij deze stoel ontzettend gaaf als bureaustoel. Zoals je kon zien in de roomtour before the make-over heb ik nu een simpele stoel en stiekem zit ik daar toch heel wat uurtjes op. Ik vind het dus fijn als ik een iets betere stoel heb, waar ik gemakkelijker op zit en die uren op rond kan brengen. De stoel is van La Forma en deze variant is in het lichtblauw met houten pootjes, super leuk!

Daarnaast wil ik mijn beautyhoekje ook wat nieuwe accessoires geven en zo vind ik deze tafellamp (de bovenste tafellamp) van Zuiver heel leuk, de hangende spiegel en een alarmklok is ook altijd handig! Zulke hangende spiegels zie je op Pinterest nu heel veel en ik vind het echt geweldig! Deze spiegel is van Nordal en de alarmklok is van Le Studio.

Voor op mijn bed vind ik dit grijze plaid van Alpaka heel mooi, hij ziet er ontzettend zacht en warm uit en dat heb je toch nodig in de slaapkamer! Daarnaast lijkt het me, echt zo Pinterestproof, heel leuk om een vloerkleed net naast mijn bed te hebben, waar je zo heerlijk op stapt als je net uit bed komt! Dit vloerkleed is van House Doctor. Natuurlijk kan er ook geen tafellamp ontbreken op mijn bureau en daarvoor is deze witte van hout en metaal van La Forma heel mooi.

Ik denk dat we met deze items al heel ver komen in mijn roommake-over! Ik ben in ieder geval nog vol aan het zoeken naar leuke items en aan het kijken wat er allemaal nog kan blijven staan of wat beter kan worden ingeruild voor een nieuw item. Alle bovenstaande items zijn afkomstig van de woonwebwinkel LiL en hier vind je nog veel meer leuke items van verschillende merken.

Heb jij nog leuke ideeën of merken waar ik zeker moet gaan kijken?

No Comments

Leave a Reply