Ik zit in Londen!

Man, wat heb ik uitgeleefd naar dit moment! Mijn tripje naar Londen samen met mijn moeder en ik mag nu zeggen dat ik ook daadwerkelijk in Londen zit! Yeah! Ik heb er echt super veel zin in en heb van alles voorbereid wat we willen zien en wat we willen doen en ik geef je nu alvast een sneak peek van onze plannen in Londen.
We hebben drie volle dagen in Londen te besteden en ik ben zo benieuwd hoe het gaat zijn. Zullen dit genoeg dagen zijn om alles te ontdekken of is het eigenlijk te kort? Ik ben vanaf allerlei punten al informatie aan het verzamelen over ons tripje en zo hebben we ook al een beetje een planning gemaakt van de dingen die we willen gaan doen en zien en dat allemaal in deze drie dagen gepropt.

Donderdagavond

We vliegen donderdagavond vanaf Eindhoven naar Londen Stansted voor een prikkie! We vliegen om 21.00 uur aan en om 21.10 uur zijn we er, ideaal eigenlijk dat tijdsverschil van een uurtje! Op dat moment zijn de belangrijkste taken geld pinnen, iets te drinken (en eventueel te eten) scoren en naar het hotel zien te komen en dan op tijd ons bed in om de volgende dag Londen te kunnen gaan ontdekken! Alle informatie over wat we nu daadwerkelijk allemaal hebben gedaan en waar we tegen aan zijn gelopen, komt nog terug in het travel diary van Londen (zoals ik dat ook heb gedaan bij Praag en Milaan; lees hier deel 1, deel 2 en deel 3 van Praag en Milaan) en ik maak ook nog een reisgids met alles van Londen wat je (volgens ons) zeker moet hebben gezien. Dit komt dus allemaal nog online na de citytrip.

Vrijdag

Vrijdag is de eerste dag in Londen en ook de enige doordeweekse dag die we hebben te besteden in Londen. Dit is de dag dat wij willen gaan shoppen en winkels willen gaan bekijken. Het is ons aangeraden om dit ook echt op een doordeweekse dag te gaan doen, omdat het anders allemaal te druk is. Dit willen we dus gaan doen en zo hebben we al een heel lijstje met winkels en winkelcentra die we dan willen gaan bekijken (en wellicht ook iets gaan shoppen). ‘s Avonds willen we eigenlijk naar een musical gaan, je kan namelijk relatief goedkoop nog een kaartje bemachtigen voor een musical die ‘s avonds draait. Al krijg je er niet alles van mee, het moet geweldig zijn, dit willen we dan gaan proberen!

Zaterdag & zondag

Zaterdag en zondag gaan we natuurlijk ook weer het centrum in en gaan we weer verder met het bekijken van de hotspots en foto’s maken! We hebben een compact camera bij en mijn telefoon, dus daar moet zeker genoeg geheugen op staan om helemaal los te gaan! We hadden al bedacht dat we de avonden waarschijnlijk op de hotelkamer zullen doorbrengen met een goed boek, bellen met het thuisfront en wat lekkernij uit Londen. De winkels sluiten namelijk tussen 18.00 en 19.00 uur, dan zullen we wat gaan eten en dan is er verder ook niet meer heel veel te doen (en op stap gaan in Londen, dat gaan we niet doen!). Ik denk sowieso dat we gesloopt zijn na een hele dag rondslenteren en dan blij zijn als we ‘s avonds terug zijn op de hotelkamer!

Maandag

Maandag is alweer de dag dat we terugvliegen naar huis. We vliegen iets na het middaguur weer terug en dan zijn we rond 14.40 uur weer in Eindhoven. Deze dag hebben we dus eigenlijk ook niets. We pakken ‘s ochtends onze spullen, we gaan ergens nog wat eten en dan is het alweer tijd om richting de luchthaven te gaan en binnen no-time ben je weer thuis.

En dan zit onze citytrip in november naar Londen er al weer op! Ik ben zo ontzettend benieuwd hoe we het allemaal gaan vinden in Londen en hoe ik het samen met mijn moeder ga redden daar! Meestal hebben we onze mannen nog bij die er zijn om de juiste weg te vinden. Maar goed, ook dat zal vast allemaal prima afgelopen, alleen zit er geen mannelijke rem die ons even van het shoppen stopt!

Waar moet ik zeker heen als in Londen ben?

2 Comments

 • Reply
  Yara
  november 17, 2017 at 11:16

  Wat leuk dat je in Londen zit! Ik ben zelf helemaal dol op deze stad en vooral om er te gaan shoppen. Ik raad zeker Picadilly circus, Covent garden, New bond street, Oxford street & Oxford circus aan.
  Liefs,
  Yara

 • Reply
  Jessica J.
  november 17, 2017 at 15:32

  Grappig, lijkt dan wel een vluchtje van tien minuten. ­čśë Ik ben jammer genoeg nog steeds niet in Londen geweest, dus ik heb geen tips voor je. Ik kijk uit naar je reisverslagen. Veel plezier!

 • Leave a Reply