Room Makeover | Deel 1 – Hoe het er nu uitziet

Op dit moment ben ik bezig met zo iets leuks! Ik heb interieur altijd al leuk gevonden, een beetje schuiven met meubels en het creëren van fijne plekjes in huis. Mijn slaapkamer is zo ook het plekje waar ik de meeste tijd doorbreng in huis. Hier slaap ik (duhh), hier ben ik bezig met make-up en verzorging, hier vind je me met een serie of een goed boek en natuurlijk breng ik ook heel wat uren door aan mijn bureau voor mijn site en voor school. Een plek waar ik dus veel ben en daar mag wel eens iets aan gebeuren. Maar voordat ik het helemaal ga omtoveren tot een nieuw paradijs, wil ik je eerst laten zien hoe het er nu uitziet.

Laten we maar direct met de deur in huis vallen, hoe de kamer er op dit moment uitziet. Een prinsessenwereld à la Suzanne met een heleboel roze!

Als je binnenkomt heb je rechts van de deur een nis waar mijn bed in staat. Deze nis is precies gemaakt op mijn bed (de reguliere maat van een eenpersoonsbed). Mijn bed is van Ikea en staat tegen een grijze wand met daarboven een houten hart. Zoals je op de foto kunt zien, bestaan de muren uit twee verschillende soorten grijs. De een wat warmer dan de ander. Achter op mijn bed zie je allemaal kussen staan in grijs en roze en het grote roze kussen (het was dat ik een cadeaukaart had, maar man wat was die duur!) is van Leenbakker. Op de andere wand heb ik allemaal houten woorden hangen van de Action.

Achter de deur (als hij open is) heb ik een foto van mijzelf hangen van een aantal jaar terug, heb ik mijn twee favoriete handtassen hangen (van Paul’s Boutique en Supertrash), een magneetbord  welke ik van mijn vriend heb gekregen en een roze zak met daarin al mijn sjaals.

Daarnaast zie je mijn boekenkast die behoorlijk vol ligt met boeken, schoolspullen, sieraden, verzorgingsproducten en dozen van mijn camera en andere aankopen die ik niet weg kan doen.

Naast mijn boekenkast staat mijn bureau waar ik de meeste tijd aan doorbreng (of in mijn bed!). Het bureau, net als alle andere meubels zijn van hetzelfde merk, echter weten mijn ouders en ik niet meer waar het precies vandaan komt of van welk merk het is. De bureaustoel is een oude stoel van een van de eetkamertafels van mijn ouders en deze hebben we wit geverfd. Op mijn bureau staat een kistje met pennen, een tafellamp, een kaarsje en een aantal waxinelichthouders en een wandbord van de Zeeman met leuke roze kaartjes.

Boven mijn bureau hangt een rek met daaraan foto’s, kaartjes en er staan een aantal dingen op die ik ooit heb gekregen, een waxinelichthouder met mijn naam en een biertje dat Suzanne heet.

Dan heb je mijn staande spiegel en mijn kledingkast. Aan mijn kledingkast heb ik de letter S hangen die ik heb beplakt met bloemen. Hier heb ik ook een DIY van gemaakt. De spiegel is volgens mij van de Blokker.

Dan heb ik twee kasten van Ikea waar mijn make-up, verzorgingsproducten en troepjes in zitten. Bovenop heb ik wt plantjes en een geurkaars staan, een spiegel, mijn kwasten, mijn wekker en mijn tafellamp. Boven de kast heb ik een rekje hangen met allemaal hangertjes.

En dit is mijn kamer hoe hij er nu uit ziet met twee verschillende grijze muren, witte meubels en roze aankleding. Nog wel. Nu kan ik namelijk echt aan de slag gaan met de room makeover en kan ik over een tijd jou mijn nieuwe kamer laten zien.

Hoe ziet jouw slaapkamer eruit?

1 Comment

  • Reply
    Lauriëtte
    november 11, 2017 at 11:05

    Je kamer lijkt heel erg op mijn vroegere slaapkamer toen ik nog bij mijn ouders woonde. Ben benieuwd wat je ermee gaat doen en naar het eindresultaat. Succes!

  • Leave a Reply