Sleek Highlighting Palette Distorted Dreams

Highlighters, ik vind het ontzettend leuk om met highlighters te spelen en verschillende kleuren en texturen te ontdekken en hiermee de perfecte look te creëren. Zo komt Sleek met een leuke mini collectie: Distorted Dreams. De  collectie bestaat uit het Distorted Dreams Highlighting Palette en uit de 3 Matte Me Metallic lip creams Rusted Rose, Volcanic & Roman Copper en vandaag review ik het Highlighting Palette voor je! 

Distorted Dream Collectie

Zoals ik al beschreef bestaat de mini collectie van Sleek uit het Highlighting Palette en drie Matte Me Metallic lip creams in de kleuren Rusted Rose, Volcanic en Roman Copper. De Matte Me Metallic lip creams bestaan echter al wel, maar dit zijn drie nieuwe kleuren die binnen deze collectie is toegevoegd aan het assortiment van Sleek. De Matte Me Metallic lip creams kosten €7,49 per stuk. Hier staan echt al fantastische reviews van online met foto’s, die je zeker even moet bekijken, het zijn hele mooie (echt metallic) lipcreams.

Distorted Dream Highlighting Palette

Aller eerst de vormgeving van het palette, dit doet zeker niet onder voor de luxere merken. Het palette wordt omhuld door een zilverkleurig doosje van ongeveer 10 bij 10 cm. Een ideaal formaat om mee te nemen voor onderweg of voor in je make-uplade. Het is echt een ideaal, handzaam formaat!

Als je palette vervolgens opent, kom je in aanraking met 5 highlighters in verschillende kleuren. Twee highlighters zijn in poedervorm en de andere drie in crèmevorm. Een ideaal palette voor de koele huidjes, het palette bevat namelijk één warme tint en vier koele tinten. Wel fijn dat er dan toch tenminste één warmere highlighter in zit, want soms is dit ook heel mooi. Je hebt een gouden, bijna gele poederhighlighter, een roze/paarse poederhighlighter, een lichtroze crèmehighlighter, een blauwe crèmehighlighter en een groene crèmehighlighter. Spannende kleurtjes om mee aan de slag te gaan!

Ik vind de kleuren ontzettend lastig om mee overweg te gaan! De poederhighlighters geven een mooie highlighter af voor op je gezicht en deze kleuren zijn ook mooi. De crèmehighlighters zijn echter een stuk lastiger. Ik gebruik zelf graag een vloeibare highlighter/strobe crème en hiermee kan ik goed overweg, maar een echte crème textuur is toch een stuk lastiger. Het blendt namelijk een stuk lastiger in de huid, heb ik het idee. Qua kleur vind ik de blauwe en groene niet zo geweldig voor op de jukbeender, maar zeker de blauwe is geweldig in de binnenste ooghoek!

Wat vind ik er nou van?

De verpakking van het Highlighting Palette is echt prachtig! Het ziet er mooi en luxe uit, is stevig en handzaam. Ook zeker ideaal om mee te nemen. De meeste highlighterkwasten zullen ook perfect in de vakjes van de verschillende highlighters passen. In grote lijnen vind ik de kleurkeuze goed, zowel koele als warme highlighters. Ik vind de roze en de goud/gele highlighters heel leuk, de groene is absoluut niet mijn favoriet en de blauwe is prachtig voor in de binnenste ooghoek, maar deze zal ik niet zo snel op mijn jukbeenderen aanbrengen. Het lastige van het palette vind ik dat het niet alleen bestaat uit poeders, ik vind dit namelijk prettiger werken dan een crème. Een poeder brengt gemakkelijker aan en blendt makkelijk in de huid. Een leuk palette voor €13,95 en er zit van alles wat in! Ook zeker leuk voor een cadeautje!

De producten uit de Distorted Dream van Sleek zijn verkrijgbaar bij The Make Up Spot.

Ben jij fan van crèmehighlighters?

No Comments

Leave a Reply