Weekend ontbijtboek review

Ik ben niet perse een ontbijter, maar ik uitgebreid lunchen vind ik heerlijk! Zo zit ik het liefst aan een verstopt ei, een broodje met ham of zalm met een gekookt eitje. In ieder geval, ik hou van lunchen en dus is dit echt een perfect cadeau geweest; het weekend ontbijtboek! Vandaag review ik het en beoordeel ik de heerlijke recepten! 

Het boek is geschreven (en de foto’s zijn gemaakt) door blogger Yvonne Eijkenduijn van de blog Yvestown. Yvonne is geboren en opgegroeid in Nederland en heeft daarna op heel veel plekken gewoond en woont nu in België. Haar blog gaat over lifestyle en over food en die liefde zien we ook terug in het boek.

Het boek bestaat uit heerlijke recepten voor het ontbijt (of brunch) voor in het weekend. Het is speciaal geschreven voor de weekenden, omdat je dan net iets meer tijd heb om een heerlijk ontbijtje te maken en uit te proberen. Doordeweeks is het vaak toch vlug vlug en in het weekend kun je er alle tijd en liefde in steken. Het boek bestaat uit heerlijke en verrassende ontbijtjes.

Het boek bevat recepten voor maar liefst 52 weken, waar je dus een heel jaar mee aan de slag kan en iets lekkers op tafel kan zetten. Zo staat er beschreven hoe je de meest leuke eitjes kan bakken (en op andere wijze kan klaarmaken) waar je zelf niet zo snel aan zou denken, hoe je verse kanaalcroissantjes maakt en hoe je zelf brood bakt en hier de leukste varianten op maakt!

Het boek staat vol met heerlijke recepten die perfect zijn voor een ontbijt in het weekend. Het boek is ontzettend leuk vormgegeven, de recepten zijn heel fijn gekozen en ze zijn heel gemakkelijk te maken volgens de instructies. Een heerlijk boek die niet tussen je kookboeken mag ontbreken!

Ken jij iemand die helemaal van het ontbijten en lunchen is en graag in de keuken staat, dan is dit zeker een aanrader om cadeau te doen! Helaas is hij (op dit moment) niet leverbaar bij Bol.com, maar bij De Wereld van Snor is hij wel verkrijgbaar voor €16,99. De Wereld van Snor is trouwens een hele leuke webshop om eens rond te kijken!

Ben jij fan van ontbijten?

No Comments

Leave a Reply