OGX Pink Sugar Plum Shampoo & Conditioner | Limited Edition

Speciaal voor het mooiste seizoen van het jaar met alle feestdagen introduceert OGX drie nieuwe limited edition giftsets, met daarin een shampoo en bijpassende conditioner voor je stralende lokken. Drie verschillende limited editions die alle drie iets stralends beloven voor jouw haar. Champagne Fizz voor ‘opulent hydration’, Vanilla & Chai Spice voor ‘decadent hydration’ en Pink Sugar Plum voor ‘dreamy hydration’. Zelf houd ik van roze en suiker (shame on me!) en daarom review ik vandaag de Pink Sugar Plum duo. 

OGX Pink sugar plum giftset (limited edition)

Een tijdje terug heb ik de eerste kennismaking gehad met OGX en toen vertelde ik je wat ik van deze shampoo vond. Sindsdien ben ik verrast en ben ik helemaal om en nu ga ik mijn haar onderdompelen in deze heerlijke roze variant! De giftset bestaat uit een shampoo en conditioner (beide 385 ml) voor €19,95.

Laten we eerst even stil staan bij deze heerlijke, girly flessen! Ik hou echt van dit soorten flessen op mijn badkamer, als ik dadelijk samenwoon staan dit soort flessen er gewoon voor de sier! OGX belooft een tripje naar een magische winterwonderland tijdens het wassen en verzorgen met Pink Sugar Plum. Ik kan in ieder geval beamen dat dit lukt! De shampoo en conditioner hebben beide een heerlijke geur en het is een heerlijk verzorgend en ontspannend moment in bad of onder de douche. Sappige pruimen, heerlijke pioenen en tropische kokosnoot.

Pink sugar plum Shampoo

De shampoo heeft een beetje een vreemde textuur. Je kent wel de textuur van een gel in een pot en als je er dan zo met je vingers doorheen gaat, die textuur! De shampoo is niet heel dik, maar ook absoluut niet waterig, echt er tussenin. Daarnaast schuimt de shampoo redelijk, het is geen hemel aan schuim, maar voldoende voor dat schone gevoel.

De shampoos van OGX bevatten geen SLS en SLES. Sodium C14-16 olefin sulfonate zorgt voor de reiniging en vrijwel onderaan op het lijstje staat parfum. Ik merk wel dat ik hiermee op moet letten, want mijn hoofdhuid is ontzettend droog, maar tot dusver heb ik er nog geen last van.

 

Pink sugar plum Conditioner

De conditioner is zoals je een conditioner verwacht. Een heerlijke, zachte crèmetextuur waarmee je je haar net wat extra verzorging geeft.

De conditioner bevat glycerine dat een vochtvasthoudende werking heeft. Dimethicone is een siliconenolie die in de conditioner zit die ervoor zorgt dat het haar gladder aanvoelt, maar er ook gladder en minder pluizig uit laat zien. Daarnaast staat ook hier laag op de lijst parfum vermeld.

Wat ik ervan vind

Mijn haar voelt echt heerlijk na het wassen en ik ben ook helemaal ontspannen. De shampoo en conditioner ruiken heerlijk en je haar daarna ook. Het is echt een ontspannen  moment in bad met deze producten! Ik moet zeggen dat mijn haar heel erg fijn en zacht aanvoelt. Het haar is mooi egaal, voelt niet droog of pluizig aan en het is makkelijk doorkambaar (echt een wonder voor mij!). De geur maakt het wassen in ieder geval heel fijn en mijn haar ziet er stralend uit!

Echter, als je een gevoelige huid hebt, is het belangrijk dat je rekening houdt met de eventuele ingrediënten die irritatie kunnen veroorzaken. Mijn hoofdhuid is ook heel gevoelig, maar tot dusver kan ik het nog goed aan.

Wat vind jij van deze roze OGX giftset?

1 Comment

  • Reply
    Teddy
    november 4, 2017 at 15:27

    Ik ben deze op dit moment ook aan het testen, vind de flessen zo leuk!

  • Leave a Reply