Wat kun je een man cadeau doen?

November is begonnen en dat betekent dat we nog maar één maand hebben tot de feestmaand voor de deur staat en ik geef eerlijk toe dat ik het altijd lastig vind om een geschikt cadeau te vinden en zeker voor mannen. Het blijft lastig, want voor een vrouw heb je nog iets kleins (bijvoorbeeld een lipstick) of iets voor in het interieur en dan is het eigenlijk al snel goed, maar een man.. Jeetje! Toch heb ik een aantal leuke items voor je verzameld wat je een man cadeau kunt doen. 

Geurtje

Dit is iets wat heel persoonlijk is, maar ook altijd makkelijk om cadeau te krijgen. Ik geef regelmatig geurtjes cadeau, zeker bij de personen waarvan je de smaak een beetje weet, is het gemakkelijk om een geurtje cadeau te geven. Zo weet ik ondertussen de smaken van mijn moeder en zusje en kan ik daar de juiste geuren op uitzoeken, maar ook bij mijn vader en vriend vind ik dat ik dit aardig goed doe. Ik zou geen geurtje cadeau doen als je de persoon niet zo heel goed kent, maar als je degene wel goed kent, is dit echt een leuk cadeau! Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat anderen voor geurtje voor mij zouden kiezen, wat vinden ze voor mij lekker?

Abonnement voor Netflix

Tegenwoordig is iedereen van het kijken van series en films en ik moet bekennen dat ik dit ook heel fijn vind. Een vrije avond besteden met een heerlijke serie! Weet je het dus niet zo goed en wil je op safe spelen, kies dan voor een abonnement voor Netflix, voor Spotify of voor de bioscoop. Altijd goed!

Pakket voor zijn favoriete drankje of eten

Je ziet dit tegenwoordig zoveel! Zo heb ik bij de Xenos hele leuke pakketjes gezien met verschillende soorten biertjes, een pakket om pizza te maken of allemaal ingrediënten om je eigen moijto te maken. Als dit maar net bij jou past, dan is dit super leuk om cadeau te krijgen, maar daarnaast kan je ook altijd je eigen pakket samenstellen met alle ingrediënten die je daar voor nodig hebt. Zo zou ik voor mijn moeder bijvoorbeeld een leuk theeset maken met verschillende soorten thee, voor mijn broertje alle ingrediënten voor een pizza, voor mijn vader wijn (??) en voor mijn zusje lekker ingrediënten voor pasta’s.

Een mooi overhemd

Afgelopen week schreef ik een blogpost met twee leuke overhemden, een die leuk is voor mijn vader en een die ik liever bij mijn vriend zie. Dit is ook een ontzettend leuk ding om cadeau te geven en iets waar iedereen ook wel iets aan heeft! Bij ons is het elk jaar zo dat mijn vader of met zijn verjaardag, met Vaderdag of in de decembermaand een polo of overhemd krijgt en ook mijn vriend heb ik al eens een overhemd en een shirt cadeau gegeven. Een leuk en fijn cadeau! Het overhemd is een van de Ledȗb overhemden en het zijn echte Brabantse overhemden en verkrijgbaar via  Overhemden.com.

Een aantal dingen die jij je vriend, vader, broertje, neefje, schoonvader, noem maar op, cadeau kan geven! Ik weet het in ieder geval nog niet of wij iets voor elkaar doen, maar ik heb nu wel wat ideeën gekregen om de mannen in mijn leven iets cadeau te geven.

Wat geef jij een man graag cadeau?

1 Comment

  • Reply
    kimmetjekims
    november 1, 2017 at 09:48

    Jaaa zo leuk! Een overhemd vind ik dus echt een leuke optie, omdat dat niet zo standaard is.

  • Leave a Reply