Mijn wishlist voor de herfst/winter van dit jaar

De laatste tijd ben ik weer aan het shoppen geslagen, helemaal niet goed, zeker niet voor mijn portemonnee. Maar toch blijft het leuk om elke keer weer nieuwe items toe te voegen aan je kledingkast en er weer leuke combinaties van te maken. Tijd om mijn wishlist voor het najaar op het gebied van fashion met je te delen. 

op dit moment ben ik helemaal gek van de pantalon (echt een heaven als je die aan hebt), jurkjes en rokjes en daarnaast zijn de kleuren bordeaux, groen en roze niet uit mijn kast weg te slaan. Dit zijn echt mijn favorieten items en kleuren die ik op dit moment aan kan hebben en dan voel ik mezelf ook helemaal top! Zo heb ik een hele tijd terug een mooie bordeaux pantalon gekocht die ik nu vol op aan kan en kocht ik van de week ook nog een bordeaux en groen leren rokje met voor beide een passend vest! Het moet niet gekker worden! Echter heb ik nog steeds een aantal items die ik wel super leuk vind. Dit keer heb ik allemaal items verzameld bij My Jewellery, hier vind ik het heerlijk om te shoppen en zit eigenlijk ook altijd iets tussen. Aller eerst vind ik het wikkeljurkje super leuk! Ik heb niet zoveel jurkjes voor in het najaar, terwijl ik het wel super leuk vind. Dit jurkje is ook heel leuk om met een leren jack door te dragen in de koudere maanden! Ook is de kleur groen net iets feller dan alle andere groentinten die ik in mijn kast heb hangen! Het andere jurkje, ditmaal met een leuk luipaardprintje vind ik ook geweldig! Deze moet toch in mijn kast terecht komen!

Om door te gaan op de pantalons die ik de laatste tijd onwijs graag draag, vind ik deze donkergroene pantalon super leuk! Ik heb op dit moment een donkerblauwe, een grijze (met een klein stipje), een poederroze en een bordeaux. Daar moet deze toch ook bij, de roze vind ik voor nu namelijk lastiger te combineren en ook is de grijze nog een lastige. Twee items die dan zowel op mijn bordeaux, roze en deze groene pantalon kunnen, zijn de velvet top en de zwarte top met een leuk vest erover heen.

En de twee roze items die op dit moment op mijn wishlist staan, is de roze suedine jas en de tas. De jas staat echt al tijden op mijn wishlist en vind ik prachtig! Voor nu kan hij af en toe nog aan als jas met een dikke sjaal en dadelijk in de winter is hij prachtig voor binnen. Daarnaast kan je hem ook in de lente en zomer door dragen. De tas vind ik ook echt prachtig! De tas heeft mooie details en hij staat geweldig bij de jas!

Dit was weer even een update van mijn wishlist rondom fashion hoe hij er voor nu uit ziet. Zullen alle items uiteindelijk in mijn kast belanden of worden ze toch weer van mijn wishlist gewisseld door andere items? We zullen het zien.

Wat staat er op jouw wishlist?

 

1 Comment

  • Reply
    Simone
    oktober 31, 2017 at 16:53

    Jaaa allemaal super leuk! Het stippeljurkje komt bij mij als het goed is morgen binnen!

  • Leave a Reply