Guhl Zilver Glans & Verzorging Lijn

Voorheen had ik asblond haar en nu ben ik overgestapt naar het bruine met een flinke grijstint erin. Ik heb altijd al een koele haarkleur gehad en bij de kapper is mij ook geadviseerd om deze tint goed te onderhouden met een zilvershampoo. Dat doe ik dan ook maar netjes en zo ben ik verschillende zilvershampoo’s aan het testen en op dit moment gebruik ik de producten uit de Guhl Zilver Glans & Verzorging lijn.

GUHL Zilver Glans & Verzorging

GUHL heeft haar Zilver Glans & Verzorging lijn vernieuwd; een lijn speciaal voor de grijze en blonde lokken. De producten bevatten een unieke formule, met Zilver Verzorging-Complex, die 100% stralende zilveren glans aan het haar geeft en de gouden en gele tinten in het haar vermindert.

De producten bevatten de nieuwe ingrediënten Indische Noni, die in de Ayurveda gewaardeerd wordt om de versterkende werking, en haar micro-olie. Deze waardevolle micro-olie is rijk aan essentiële voedingsstoffen die ervoor zorgen dat het haar tot in de puntjes verzorgd wordt en zacht aanvoelt.

Ik heb twee producten die ik gebruik tijdens het douchen voor mijn haar, aller eerst de Guhl Zilver Glans & Verzorging Shampoo en de Guhl Zilver Glans & Verzorging Anti-Geel Masker. Daarnaast gebruik ik ook nog producten om mijn haar te stylen, namelijk een hitte beschermingsspray voor het föhnen of als ik met de stijl- of krultang aan de slag ga, een olie voor in de punten en af en toe een haarmousse of -lak.

Mijn haar is dus niet ontzettend warm van zichzelf, maar met een bruin/assige tint is het wel belangrijk dat het ‘grijze’ wordt behouden door het te verzorging met een goede shampoo en een masker. Ik was mijn haar twee keer in de week en hierbij gebruik ik de shampoo. Het masker gebruik ik een keer in de week voor net extra verzorging en om de koele tint in mijn haar nog extra naar boven te laten komen.

Guhl Zilver Glans & Verzorging Shampoo

De GUHL Zilver Glans & Verzorging shampoo haalt de warmte uit het haar, biedt een goede verzorging zonder het haar te verzwaren. Na gebruik straalt het haar en komt de grijze of de blonde kleur sprekender uit. De shampoo geeft het haar meer kracht, vermindert geeltinten en zorgt voor een natuurlijke glans.

Over het algemeen ben ik over de meeste shampoo’s van GUHL heel erg te spreken. De een is iets meer geschikt voor mijn haar dan de ander, maar meestal bevalt het heel goed. Toen ik assig blond was, heb ik verschillende zilvershampoo’s gebruikt, maar deze nog niet. Nu met mijn donkere, assige haar leek het mij een strak plan om deze te gaan testen en hij bevalt me super! De shampoo is ruikt heerlijk en doet super zijn werk!

Guhl Zilver Glans & Verzorging Anti-Geel Masker

Het anti-geel masker van uit de Zilver Glans & Verzorging lijn van GUHL biedt een intensieve verzorging en meer kracht. Het masker verzorgt het haar intensief, zonder het te verzwaren en verminderd geeltinten in grijs en blond haar.

Ik gebruik bijna altijd een conditioner voor mijn haar, zeker in de punten. Ik vind een verzorging heel belangrijk. Op dit moment gebruik ik geen conditioner na iedere wasbeurt, maar kies ik ervoor om één keer in de week het anti-geel masker te gebruiken voor intense verzorging. Ik moet zeggen dat ik dit ook heel fijn vind. Het masker verzorgt mijn haar goed, waardoor ik geeneens een conditioner nodig heb! Het masker is ontzettend lekker, de substantie is dik en hij ruikt heerlijk! Daarnaast maakt het mijn haar niet zwaar, maar wel intens zacht.

Twee heerlijke producten die geweldig werken op mijn haar! Ik ben altijd bang met dit soort maskers en hele voedende producten dat het mijn haar zwaar maakt, maar dat is dus totaal niet! Deze twee producten staan dus weer op de badkamer om mijn haar keer op keer weer stralend te maken. Het enige waar ik nog eens benieuwd naar ben, is de Color Forming haarmousse van GUHL voor een mooie assige gloed.

Gebruik jij zilverproducten voor jouw haar?

No Comments

Leave a Reply