Overhemden voor vaders of voor vriendjes?

Ik vind overhemden bij mannen geweldig. Met een net overhemd zit je altijd goed. Echter vind ik er wel een verschil in zitten wanneer een overhemd leuk is voor je vriend of voor je vader. Het ene overhemd vind ik prachtig, maar zou ik niet graag mijn vriend aan laten trekken, terwijl het bij mijn vader weer fantastisch is. Waar trek jij de grens?

Een tijdje terug kreeg ik deze twee overhemden opgestuurd van Overhemden.com, de webshop voor overhemden. Twee prachtige overhemden die ik zelf beide heel mooi vond, maar waarvan ik bij de ene al dacht, dit gaat nooit leuk zijn voor mijn vriend! Mijn vader liet dit ook al heel snel merken, want hij vond hem voor zichzelf wel super mooi!

Navy Blauw poplin

‘One eye on the past, the other looking to the future’ is het motto van Profuomo. Profuomo shirts zijn gemaakt aan de hand van traditionele methodes in combinatie met de technologie van de toekomst. Ontzettende mooie overhemden met Italiaanse design’s en prachtige kwaliteit stoffen.

De prachtige kwaliteit van de stoffen is ook terug te zien in dit mooie donkerblauwe overhemd. Het is een vrij stevige, iets dikkere stof, wat perfect is voor de winter. Ik vind het een hartstikke mooi overhemd en hier kan nog wel eens om gevochten worden, want zowel mijn vader als mijn vriend vinden dit overhemd mooi.

Het overhemd heeft een subtiel detail (dat overeenkomt met het design van het andere overhemd) rondom de hals en de polsen. Dit maakt het net weer iets leuker en maakt het niet volledig blauw. Een overhemd in een dezelfde kleur is dus zowel voor mijn vader als mijn vriend geschikt.

Wit overhemd met blauw design

Ledȗb overhemden zijn echte Brabantse overhemden, namelijk uit het dorpje Budel waar het merk nog steeds zit gevestigd. Ledȗb staat voor kwaliteit en uitgebreide collecties en wil zoveel mogelijk meegaan met de trends en dit laten terugkomen in de overhemden. 

Ook een ontzettend mooi overhemd. Wit, maar door het blauwe details is het niet te overheersend wit en wordt het niet gezien als te netjes, maar ook casual. Het overhemd heeft een hele mooie stof en er is echt gelet op details. Je ziet namelijk overal het mooie design van de blauwe vakjes terugkomen én ook de knopen zijn wit met blauw. Een mooi overhemd dus, maar voor mijn vriend? Nee, helaas niet. Deze gaat mooi door naar mijn vader die het overhemd geweldig vind! In dit geval komt het echt door de print dat mijn vriend hem niet leuk vind voor zichzelf en daar ben ik het ook wel mee eens.

Beide overhemden zijn verkrijgbaar via Overhemden.com, zowel het overhemd van Profuomo als van Ledȗb is verkrijgbaar voor €69,95.

Waar ligt voor jou de grens voor kleren voor vaders of voor vriendjes?

1 Comment

  • Reply
    Joyce
    oktober 29, 2017 at 13:17

    Oh die paarse overhemd is echt prachtig! Misschien een goed idee als kerstcadeau voor mijn vriend!

  • Leave a Reply